Logo de la Diputació de Castelló

ÀREES I ENTITATS

SI T'AGRADA SENTIR L'AUTÈNTIC, L'ELEMENT DIFERENCIADOR: CASTELLÓ RUTA DE SABOR
Hui és notícia

La Diputació exalça el paper de voluntaris i col·laboradors de Camins de Penyagolosa

Camins de Penyagolosa, la candidatura a Patrimoni Mundial Unesco impulsada per la Diputació de Castelló, ha celebrat aquesta vesprada l'acte de cloenda de les 'II Jornades de Centres Històrics i Itineraris Culturals' que van tindre lloc els mesos de setembre i octubre de l'any passat. En aquest acte, que ha estat presidit pel vicepresident primer de la Diputació i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha servit per reconèixer la tasca dels voluntaris i col·laboradors en aquesta iniciativa promocional del patrimoni provincial.

8 de Juny de 2018 -

La Diputació encara la recta final de l'edició 2017/18 del Castelló Sènior

La Diputació de Castelló encara la setmana que ve la recta final dels viatges de la tercera edició del seu reeixit programa Castelló Sènior amb el que viatjaran 1240 majors de la província entre els mesos de juny i juliol.

1 de Juny de 2018 -

Unanimitat per fer la major inversió de la història de la Diputació

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha aconseguit tirar endavant amb la unanimitat de tots els grups polítics amb representació en la corporació provincial la major inversió de la història de la Diputació als pobles de la província.

31 de Maig de 2018 -