Presidenta

Marta Barrachina Mateu


Marta Barrachina M​ateu, Presidenta de l'Excma. Diputació de Castelló. 


Et done la benvinguda a ta casa, la llar dels 135 municipis que conformen aquesta província única que compartim: Castelló. El territori que ens abraça i que ens beneeix amb les seues càlides platges i els seus imponents massissos quallats d'un patrimoni natural exuberant, que imprimeix una identitat i una manera de ser que forja la idiosincràsia de cadascun dels nostres racons. Que és, en definitiva, la nostra casa.

La Diputació reivindica la necessitat d'obrir les portes a tots amb la calor sempre afectuosa de la llar. Un cresol magnífic on estrenyem els nostres llaços, ens identifiquem amb el caràcter que ens defineix i ens sentim com a casa. Aqueixa casa que sap ajudar a qui la necessita, que treballa per a posar en valor el talent que ens caracteritza i que es preocupa i rebel·la per defensar el que per dret ens correspon.


La institució que tinc l'honor de presidir et pertany. Desitge que la sentes com a aliada, perquè treballa pel teu benestar i s'obstina a blindar la teua qualitat de vida. Perquè com tu, soc una veïna d'aquesta terra singular que creu que l'èxit es cull a base d'esforç. Que no hi ha objectiu impossible si u s'obstina a aconseguir-lo. Que el futur s'escriu cada dia i ens forja a base d'experiències. Bé m'ho han ensenyat els xiquets i xiquetes que han estat i són la meua passió, els quals he vist créixer com a tècnica d'educació infantil i també la que he criat amb devoció eterna i passió, la meua filla .


La meua voluntat és que aquesta Diputació Provincial t'acompanye i protegesca. Que el portal pel qual avui navegues es pose al teu servei, perquè ací treballem per a fer-te la vida més fàcil. Compromesos a liderar projectes que milloren el teu benestar, per a aconseguir els èxits que mereixes i que t'il·lusionen. Perquè són els teus.


Desitge que descobresques el conjunt de les nostres competències, que compartesques els reptes que facen millorar el nostre territori i que aprofites la cartera de serveis que posem a la teua disposició per a fer-te la vida més fàcil. Transparència, accessibilitat, agilitat, proximitat, resolució i utilitat es donen la mà perquè exercesques com a actiu d'aquesta província. Perquè volem escoltar-te.


La Diputació Provincial de Castelló és l'ajuntament dels ajuntaments. Forjada a base de 135 identitats, ens preocupen els teus problemes, ens importen els teus desvetllaments i ens identifiquem amb les teues il·lusions. I per a aconseguir l'horitzó de l'èxit et necessitem. Perquè tu eres el principal actiu d'aquesta província.


Per això t'anime a participar, a implicar-te amb les teues idees i a plantejar les teues propostes a aquesta institució que obri les seues portes al sa debat, a l'intercanvi de postures i a la suma de les diferències. Una societat plural és una societat rica que debat i forja vies de trobada. Lliure, tolerant i oberta. Com és Castelló.


Treballar per construir una igualtat territorial que ajude a qui menys té i garantesca recursos i serveis independentment d'on decidesca instal·lar el seu domicili. Apassionar-nos amb el poder d'un interior que és una oportunitat i que mereix teixir vies de desenvolupament que posen en valor tot el seu talent. Recuperar el lideratge d'una província que té grans idees, com les teues.

Et convide a compartir el somni que junts farem realitat.

Marta Barrachina Mateu,

Presidenta de l'Excel·lentíssima Diputació de Castelló