Àrea Desenvolupament Rural

Diputat Delegat: Santiago Pérez Peñarroya, Portavoz

Rural

Responsable administratiu
Lledó Novo Renau
Telèfon: 964 359 983
desarrollorural@dipcas.es


L’Àrea de Desenvolupament Rural respon a les exigències del món rural i del sector primari, per a recolzar als sectors productius claus de l’agricultura, ramaderia, pesca i forestal de la província de Castelló a través d’uns plantejaments realistes i comercials, fomentant així el desenvolupament i la promoció dels productes autòctons.

Aquesta àrea es concep com un servei tecnicoadministratiu, format per professionals de diverses especialitats, encarregats de gestionar mesures que faciliten el desenvolupament integrat i integral del món rural, garantint i fomentant la sostenibilitat del medi rural en el seu vessant econòmic, social, ambiental i cultural.

Castelló RUTA DE SABOR

A més, des de Desenvolupament Rural es promociona Castelló Ruta de Sabor, una iniciativa que pretén reconèixer els aliments i sabors elaborats i produïts dins del nostre territori i que segueixin estrictes estàndards de qualitat, amb el propòsit d’impulsar el consum de productes locals i de proximitat de la nostra terra. Des de la Diputació de Castelló s’impulsa aquesta iniciativa amb la il·lusió de tornar als nostres productes autòctons el valor que mereixen.

ruta de sabor