Servei Gràfic i Digital

Diputado delegado: Alejandro Clausell Edo

imprenta

Responsable administratiu:

Mª Ángeles Ripollés Tirado

Telèfon:

964 25 43 22

Correu electrònic:

aripolles@dipcas.es

Descripció:

El Servei Gràfic i Digital és l'evolució al segle XXI de la Impremta Provincial, un dels departaments més antics de la Diputació Provincial la qual va ser creada a la fi del segle XIX per a l'elaboració del Butlletí Oficial de la Província de Castelló.


El Servei Gràfic i Digital en l'actualitat disposa de les últimes tecnologies per al disseny gràfic i elaboració d'arts finals destinades a impressió i a la web, així com màquines d'impressió digital d'alta gamma que permeten oferir un producte imprés de gran qualitat.


En este servici es realitzen productes gràfics impresos i digital per als diferents departaments de la Diputació Provincial per al funcionament administratiu, així com cartells, fullets i altre material necessari destinat a promocionar les diferents iniciatives, activitats i esdeveniments que organitza la Corporació Provincial de caràcter cultural, esportiu, social, etc.


També es realitza l'edició del BOP, la qual és completament digital i el ciutadà pot consultar-lo de manera gratuïta en el següent enllaç: https://bop.dipcas.es/portalbop/


Es pot sol·licitar visites guiades a mode de classe pràctica per a col·legis i instituts.