Tornar
CONCURS DE PINTURA RÀPIDA A l'AIRE

CONCURS DE PINTURA RÀPIDA A l'AIRE

DIA: 12 d'octubre

HORARI: de 8:30h a 14:30h

TEMA: Benafigos

La inscripció i el segellat dels bastidors es realitzarà en l'ajuntament de Benafigos, de 8:30h a 10:00h

Per a mes informació sobre les bases del concurs, consultar el cartell.

 

La Diputació Provincial de Castelló i l’Ajuntament de Benafigos, amb la finalitat de dinamitzar culturalment el municipi i mostrar propostes artístiques d’interés convoca el Concurs de pintura ràpida a l’aire lliure a les nostres comarques amb la temàtica Emmarca l’encant dels nostres pobles:

1. Aquest concurs està obert a tots els artistes que ho desitgen, majors d’edat.

2. La inscripció és gratuïta i es podrà fer anticipadament de l’1 al 10 d’octubre mitjançant WhatsApp al telèfon 656342752 o al correu gestiocultural@iconaestudi.com indicant nom i cognoms, adreça, D.N.I., telèfon de contacte i correu electrònic. També es podrà inscriure el mateix dia del concurs.

3. El concurs es realitzarà el divendres 12 d’octubre de 2018, de 08’30 a 14’30 hores en el municipi de Benafigos.

4. Tema: Benafigos (carrers, places, monuments, racons...) no s’admetrà cap obra realitzada fora del terme municipal.

5. La inscripció i el segellat dels bastidors es realitzarà a l’Ajuntament de Benafigos, de 8’30 a 10’00 hores.

6. Només es presentarà a concurs una obra per artista. Tècnica pictòrica serà lliure i el format de les obres no inferior a 12 F (61 x 50 cm.). Cada participant aportarà el cavallet, el suport blanc o amb color base, sense textura, i tots els materials necessaris per a la realització de l’obra. No s’admetran models previs (esbossos, esquemes o fotografies).

7. El lliurament de les obres es realitzarà com a hora màxima a les 14’30 hores en l’Ajuntament de Benafigos. Les obres presentades seran exposades en un lloc obert al públic.

8. El jurat estarà format per persones qualificades en el món de les Belles Arts que designarà l’alcalde o el regidor en qui delegue. La decisió serà inapel·lable.

9. Les obres es presentaran sense signar, un cop el jurat done el seu veredicte, es podran signar.

10. La decisió del jurat es llegirà durant el dinar de germanor on participaran els pintors i acompanyants. El jurat podrà declarar desert algun o la totalitat dels premis.

11. Hi haurà sols un primer premi dotat amb 500,00 € i d’acord amb el previst a l’art. 75.3 del R.D. 439/2007, de 30 de març, pels que s’aprova el reglament de l’IRPF i el Reglament de Plans i Fons de Pensions, el premi al tenir una base de retenció superior a 300,00€ estarà subjecte a retenció. Les dades de les inscripcions serà la que constaran a efectes de la declaració en el 130 o en altres models en els quals legalment s’hagen d’incloure aquest import. Si el jurat ho considera podrà donar fins a dos accèssits.

12. L’obra guanyadora, que haurà d’anar signada per l’autor, quedarà en propietat de la Diputació de Castelló, així com els drets.

13. El guanyador podrà exposar obra en alguna sala d’exposicions de la població.

14. L’organització es reserva el dret d’alterar o decidir en qualsevol cas tot allò no previst en aquestes bases, així com els drets de reproducció de les obres premiades en aquest concurs.

15. Si per causes meteorològiques, el concurs no es pogués dur a terme, l’organització podrà determinar una altra data, que serà notificada als participants.

 

  • Benafigos

    12 de Octubre de 2018

També et pot interessar

  • Benicàssim

    Del 9 de Març al 28 d'Abril de 2024

  • Vinaròs

    Del 3 de Març al 26 de Maig de 2024