Tornar
VII Jornades Gastronómiques de carn, oli i vins

VII Jornades Gastronómiques de carn, oli i vins

Comencen les “VII Jornades Gastronómiques de carn, oli i vins”

Del 14 de setembre al 14 d'octubre tindran lloc aquestes jornades gastronòmiques en deu municipis de les comarques de l'Alcalatén i la Plana Alta.


Aquestes jornades posen en valor productes gastronòmics d'excel·lent qualitat elaborats en la nostra terra, a través dels menús elaborats per tretze restaurants dels municipis de: Atzeneta del Maestrat (Restaurant El Mangranar), Benafigos (Ca Felipo Restaurant), Benlloc ( La Bodegueta de Casa Perit), Cabanes (Bar Restaurant l'Hostal), Les Useres (Hotel Restaurant Cau Blanch, Restaurant Calç Mistero”, Restaurant Mes de Picant), Els Ibarsos (Bar Ramón) i Els Rosildos (Restaurants Germans Sales) a la Serra d'en Galceran, la Vall d'Alba (Hotel l'Ermita Casa Ripo), Vilafamés (Restaurant El Rullo), Vistabella del Maestrat (Rostidor l'Alforí) i Xodos (Hotel Rural Casa Ana).


Aquestes jornades gastronòmiques també obrin la possibilitat de conèixer els recursos patrimonials i naturals d'aquests municipis, recorrent els seus monuments, camins i paratges, finalitzant amb la degustació d'un estupend menjar. Juntament amb les diferents varietats de carns presents en els plats que componen els menús, tenen especial rellevància els extraordinaris olis de la zona i els vins, també de la terra, que maridan amb els plats que han preparat els cuiners dels restaurants participants.


Tota la informació sobre els restaurants participants, menús, preus, vins, etc. ací.

  • Castelló de la Plana

    14/09/2018, 14/10/2018.

Més informació