Tornar
Cicle: Almassora Circ

Cicle: Almassora Circ

Almassora s'ompli de màgia, il·lusió i moltes sorpreses amb el cicle d'espectacles Almassora Circ. Enguany, gaudeix-lo des de gener fins a abril amb quatre funcionaes de carrer. 

20/01: Babo Royal d'Oca&Cia, t'endinsarà en un imperi de 50 metres quadrats amb yn rei llunàtic i trobador singular. Un pqueño territori on reina la excentridad.  Tot el que el rei desitge haurà de fer-se fantasia. Es tracta d'un joc on les jerarquies s'inverteixen, on el previsible sorprén, on estan prohibides el seny i la normalitat.

17/02: Ales Teatre Circ Ales, un espectacle que combina diverses disciplines de circ com el clown, teles, malabars, equilibris i acrobàcies. Petite i Susane arriben a un vell circ i descobreixen una pista desitjosa de tornar a sentir la màgia. Amb presses i sense saber fer res especialment decideixen començar la funció i convertir-se en artistes. Es proposen fer la millor funció de la seua vida, però els seus propis ensopecs els ensenyaran que cap somiador és xicotet ni cap somni massa gran.

16/03: Laia Sales i Jimena Cavalletti interpretaran versions desconegudes del conegut trio musical Els Panchos. Revelaran les seues cançons inèdites, les seues anònimes inspiracions femenines i fins a algunes de les seues pertinences robades per elles mateixes. Grans mentides, xicotetes percussions, profundes conviccions, alegres melodies en pijama i camisón a ritme de bolero, cúmbia i són.

13/04: Baktana de Lazuz Company et mostra una finestra sobre la trobada de dos homes. Un, malabarista i obsessionat pel seu món d'objectes volants, es comunica manipulant les seues masses. L'altre, acròbata, s'expressa a través del moviment. De malentesos a preguntes, la seua curiositat els porta a una trobada silenciosa del qual sorgeix el desig d'anar cap a l'altre.

  • Almassora

    20/01/2024, 17/02/2024, 16/03/2024, 13/04/2024.

Més informació

També et pot interessar

  • Benicàssim

    Del 9 de Març al 28 d'Abril de 2024

  • Vinaròs

    Del 3 de Març al 26 de Maig de 2024