La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Dia de la Província 2019
Dia de la Província 2019
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Dia de la Província 2019
Dia de la Província 2019
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.

Diputació subvencionarà amb 100.000 euros l'organització d'actes taurins

Diputació subvencionarà amb 100.000 euros l'organització d'actes taurins
29 de Gener de 2019

La Diputació de Castelló subvencionarà amb 100.000 euros l'organització d'actes taurins a tota la província amb l'objectiu de fomentar aquestes activitats que formen part de la cultura i les tradicions dels municipis de Castelló

29 de gener de 2019. La Diputació de Castelló subvencionarà amb 100.000 euros l'organització d'actes taurins a tota la província amb l'objectiu de fomentar aquestes activitats que formen part de la cultura i les tradicions dels municipis de Castelló. El Butlletí Oficial de la Província (BOP) publica avui la convocatòria d'aquestes ajudes adreçades a les associacions taurines de la província que tindran un termini de dos mesos per a sol·licitar-les.

Gràcies a aquesta iniciativa del Govern provincial molts col·lectius podran organitzar tot tipus d'espectacles en els actes que se celebren en pràcticament tots els pobles de Castelló i que ja han començat a realitzar-se aquest 2019.

Com destaca el diputat responsable de l'Escola Taurina, Pablo Roig, “cada convocatòria taurina que se celebra a la nostra província mobilitza centenars de persones, convertint-se en un recurs turístic de primer nivell que dinamitza el municipi i afavoreix el teixit econòmic local. Per això, des del Govern provincial volem ajudar a finançar i impulsar tot aquest tipus de celebracions”.

No en va, Roig ha ressenyat que aquest nou impuls econòmic s'enquadra dins de la “ferma intenció d'aquest Govern provincial de mantindre's ferm en la defensa de la tauromàquia i els bous al carrer com a element indissociable a la nostra història i la nostra tradició. Els ajuntaments, penyes i associacions que impulsen aquells actes taurins que complementen els programes culturals i festius dels nostres pobles sempre comptaran amb la mà estesa de la Diputació, perquè són els garants d'unes festes que formen part intrínseca de la nostra província”.

Un recurs turístic de primer nivell i una tradició de Castelló

En aquest sentit, el diputat de l'Escola Taurina ha ressaltat que la Diputació “està i estarà al costat dels actes taurins com demostra a través de l'Escola Taurina i ajudant a finançar aquestes celebracions perquè siga possible el seu manteniment”. “Les festes taurines, a més de ser una tradició assentada a la nostra terra, són un recurs turístic de primer nivell que dinamitza els pobles i crea oportunitats laborals i de riquesa entre la gent de Castelló en mobilitzar centenars de persones en cada convocatòria taurina que se celebra al llarg de l'any”, ha insistit.