Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació eleva ja a més de 400.000 euros la seua inversió

Diputació eleva ja a més de 400.000 euros la seua inversió
11 de Maig de 2019

La Diputació de Castelló eleva ja a més de 400.000 euros la seua inversió en Villa Purificación de Montanejos

11 de maig de 2019. La Diputació de Castelló eleva ja a més de 400.000 euros la seua inversió en Villa Purificación de Montanejos. I és que com a part de la modificació de crèdit aprovada pel Govern provincial en l'últim Ple, s'incorpora una dotació de 40.000 euros com a part del seu compromís amb la rehabilitació d'aquest emblema patrimonial del municipi, al què la Diputació ja va destinar 260.000 euros per a la seua adquisició i prop de 120.000 euros (117.768) més perquè la rehabilitació d'aquest emblemàtic edifici siga una realitat a través dels fons FEDER.

Així ho ha anunciat el vicepresident primer i diputat provincial de Cultura, Vicent Sales, en assegurar que “és una aposta del Govern provincial contribuir a la recuperació i posada en valor del patrimoni històric i cultural de cada municipi, no sols com a part de la seua identitat sinó també com a revulsiu turístic i de dinamització. En aquest cas, estem parlant d'un municipi com Montanejos, amb gran potencial turístic ubicat en ple cor de l'Alt Millars, i amb aquesta emblemàtica recuperació volem contribuir a generar un recurs més per a tot el seu veïnat i també recuperar un atractiu edifici per a coneixement i visita de les milers de persones que rep aquesta vila termal”.

Una joia patrimonial en aquest centre del turisme d'interior

Villa Purificación és un immoble que data de l'any 1929 i consta de dos edificis que estan rodejats per una zona enjardinada, ubicada junt amb el balneari i a escassos metres del riu.

Amb aquesta inversió, la Diputació constata el seu compromís amb l'impuls del turisme d'interior castellonenc a través de la posada en valor del patrimoni, també com a oportunitat contra la despoblació. Així, Montanejos tindrà en breu un atractiu més que mostrar a les milers de persones (veïnat, turistes i visitants) que cada any disfruten d'aquest meravellós enclavament de Castelló caracteritzat per les seues aigües i per la riquesa del seu entorn natural.