Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.

Diputació conclou el Centre Cultural de Benassal amb una inversió de 800.000 euros

Diputació conclou el Centre Cultural de Benassal amb una inversió de 800.000 euros
13 de Juny de 2019

La Diputació de Castelló ha conclòs les obres del Centre Cultural de Benassal que han permés, amb una inversió provincial de 800.000 euros, convertir aquest edifici del municipi en un referent de la zona

13 de juny de 2019. La Diputació de Castelló ha conclòs les obres del Centre Cultural de Benassal que han permés, amb una inversió provincial de 800.000 euros, convertir aquest edifici del municipi en un referent de la zona. El president del Govern provincial, Javier Moliner, ha visitat junt amb l'alcaldessa de Benassal, Mª Llum Monterde, aquest centre la conclusió del qual permetrà convertir-lo en un dels principals elements dinamitzadors de l'activitat cultural no sols d'aquest municipi sinó de tota la comarca de l'Alt Maestrat.

“Hem complit amb el nostre compromís de fer d'aquest edifici un continent d'oportunitats, un element clau per a la dinamització cultural de Benassal i el seu entorn. Creiem en la igualtat d'oportunitats entre tota la gent de Castelló, independentment del lloc en què residisca, i aquest tipus d'actuacions amb una clara discriminació positiva al món rural de la nostra província és una mostra més de la nostra decidida aposta per l'interior de Castelló i la seua cultura”, ha assenyalat el president.

Cal recordar que amb aquesta ambiciosa inversió de la Diputació s'ha conclòs un edifici dotat de les millors instal·lacions, amb treballs ja conclosos d'obra, paviment, fusteria, envidrament, llanterneria, sanejament, electricitat, climatització, telecomunicacions i seguretat contra robatoris i incendis.

Un nou espai per a usos administratius i culturals

Aquesta ambiciosa actuació de la Diputació ha fet possible unes noves instal·lacions que uneixen els serveis administratius de la Diputació, totalment millorats i ampliats, i els usos culturals del municipi. Així, en aquest edifici conviuran les instal·lacions CEDES de la Diputació i l'Ofisam amb un altre espai destinat a usos culturals del municipi, com la seu de la banda de música.