Tornar
FESTIVAL ALCOSSEBRE EN-CANT.

FESTIVAL ALCOSSEBRE EN-CANT.

El preu de l'entrada solidària és de 3 euros per cada nit, que es destinarà a projectes d'ajuda de l'ONG Acció Contra la Fam.
També pots comprar els primers dies un abonament per a tot el festival per 15 euros.
Els xiquets entren gratis en tots els espectacles acompanyats d'algun adult.

PROGRAMACIÓ: 

  • Dissabte 20 de Juliol: 20.00 h Inauguració amb la GALA LÍRICA a càrrec de Marian Torres, Pedro Quiralte, Joana Thomé i Juan Carlos Cornelles. Interpretació de peces d'òpera i sarsuela. Lloc: Local Social Centre Jubilats de Alcossebre.
  • Diumenge 21 de Juliol: 20.00 h Quartet de corda Nel Cuore . Lloc: Local Social del centre dels jubilats de Alcossebre.
  • Dilluns 22 de Juliol: 22.00 h Quintet de vent Llevant Enssemble. Obres de Nino Rota. Lloc: Ermita de Saint Lucia.
  • Dimarts 23 de Juliol: 20.00 h Mediterranean String Trio (Víctor Correa, Adolfo Hontañón i José Enrique Bouché) amb Raúl Colmenero, Joana Thomé i Juan Carlos Cornelles. Obres de Handel, Chausson i Dvorak. Lloc: Local Social Centre de Jubilats de Alcossebre.
  • Dimecres 24 de Juliol: 22.00 h Orquestra de Cambra Art Creara (Dir. Josep Gil) i CoroTutteVoci (Dir. Ieva Lavrinovica); Clarinet solista: Laura Mañez; Soprano: Marian Torres, Mezzo: Joana Thomé, Tenor: Manuel Valero, Baríton: Vicente Antequera. Obres de Weber i Mozart. Lloc: Plaza de l'Església d'Alcalà de Xivert

 

  • Alcalà de Xivert

    Del 20 de Juliol de 2019 al 24 de Juliol de 2019