Tornar
FESTA DEL TENNIS ESPAÑOL. 50 ANIVERSARI DEL CTC

FESTA DEL TENNIS ESPAÑOL. 50 ANIVERSARI DEL CTC

El Pavelló Ciutat de Castelló, acull el dissabte 15 de desembre, amb motiu de la Festa del tennis espanyol, 50 aniversari del CTC, partits de tennis d'exhibició protagonitzats per BAPTISTA, FERRER i CARREÑO. També hi haurà clínics amb aquests tres jugadors i altres tennistes de primer nivell encara per confirmar, signatura d'autògrafs, música en directe, i moltes altres activitats. 

PROGRAMACIÓ

  • A les 13:30 h es realitzarà en el Club de Tennis Castelló un menjar-tentempié prèvia a l'inici dels clínics de tennis amb jugadors professionals.
  • De 15:00 a 16:00 h tindran lloc els clínics en les pistes del Club de Tennis Castelló amb: ROBERTO BAUTISTA, DAVID FERRER, PABLO CARREÑO, ÁLEX CORRETJA, DANI GIMENO i ANABEL MEDINA.
  • A les 17:00 h en el Pavelló Ciutat de Castelló es jugaran tres partits d'exhibició entre: ROBERTO BAUTISTA, DAVID FERRER, PABLO CARREÑO.
  •  A les 21:00 h se celebrarà la GALA DEL TENNIS en la Sala Opal del Grau de Castelló.

Encara es poden aconseguir les entrades en els diferents punts de venda, i s'afig des del dijous la taquilla oberta en el pavelló en l'horari de: DIJOUS DE 10 A 20:30 H, DIVENDRES DE 10 A 20:30 H I DISSABTE DES DE LES 10:00 FINS A l'HORA D'INICI DELS PARTITS.

Per tan sols 7 € (entrades de 2º anell) o 12 € (entrades en peus de pista) es poden adquirir les entrades. Entre els punts de venda:

  • Oficines de Tennis Drive en el Club de Tennis Castelló / Diferents clubs de tennis provincials / Piscina provincial de Castelló / Tendisca Joma de Castelló / Impala Sport Club / Patronat d'esports de Castelló / Tendisca Atmosfera Sport de Borriana / Hotel del Golf Platja / Gimnàs +Active / McDonald´s de la Salera, Castalia, Ciutat del Transport i Vila-real / Tendisca Decathlon Castelló / Ortopèdia Famosan / Grup d´Assessorament Victor Maicas / Cafeteria Sant Pere del Grau de Castelló / Automoció Cano KIA Castelló / Hotel Bag / tenda del Vila-real CF en l'estadi de la ceràmica.

Per a la RESERVA D'ENTRADES O MÉS INFORMACIÓ sobre l'esdeveniment, contactar amb l'organització:

  • Castelló de la Plana

    15 de Decembre de 2018

    13:30 h

També et pot interessar

  • Morella

    Del 18 de Maig al 19 de Maig de 2024