Èxit del concert de Don Patricio i les actuacions musicals organitzats per la Diputació de Castelló pel bicentenari

Èxit del concert de Don Patricio i les actuacions musicals organitzats per la Diputació de Castelló pel bicentenari
Concert de Don Patricio organitzat amb motiu del bicentenari de la Diputació de Castelló.
15 d'Octubre de 2022

La diputada de Joventut celebra la gran acollida del festival en què hi ha hagut activitats per a tots els públics

El festival musical organitzat per la Diputació de Castelló amb motiu del bicentenari i que s'ha celebrat hui al recinte del Mercat del Dilluns de Castelló ha sigut tot un èxit. Així ho ha qualificat la diputada de Joventut, Lluïsa Monferrer, qui ha destacat l'actuació de Don Patricio com un dels principals atractius de l'esdeveniment i que ha comptat a una gran afluència de públic.

A més a més, al festival, que ha començat a les 17.30 hores, ha comptat amb les actuacions prèvies de DJ El Calvo, DJ's Disco Zona, F&F Pop Rock, DJ Indu, JJ Carratalà & Sabrina, Patxi Ojana i Cositas Buenas. I tot, complementat amb unflables per als més menuts i una gran oferta gastronòmica de la mà de 'foodtrucks'. Després del concert de Don Patricio, ha seguit la festa amb el DJ Indu.

Monferrer ha celebrat la gran acollida d'aquest festival amb el qual la Diputació de Castelló continua immersa en la celebració del seu 200 aniversari. A més a més, ha assenyalat que "els i les joves de la província tenen cabuda en aquesta institució bicentenària i, per això, hem programat aquest concert que, encara que per a tots els públics, té una especial mirada per als més joves, i ha sigut tot un èxit".

Cal assenyalar que des del minut un en què es va començar a elaborar el programa del 200 aniversari de la Diputació de Castelló es va tindre clar que la joventut havia d'estar present en els actes preparats per a commemorar l'efemèride per la qual cosa es va organitzar aquest festival musical. Així mateix, també continua en marxa el cicle de huit concerts de la diputació per les comarques al que li resta una actuació que serà el 21 d'octubre a Benicarló amb els grups castellonencs Santi Campos, Miss Black Emotion, Carmen Manilla i Ander Troys.