Virgina Martí qualifica de ‘èxit rotund’ la decisió de la Diputació de traslladar a Escala a Castelló la seua fira de primavera de Castelló Ruta de Sabor

Virgina Martí qualifica de ‘èxit rotund’ la decisió de la Diputació de traslladar a Escala a Castelló la seua fira de primavera de Castelló Ruta de Sabor
25 d'Abril de 2022

Un total de 19 empreses de diferents comarques adherides a la marca gastronòmica de l'entitat provincial han mostrat els seus productes en la zona gastronòmica d'aquest multitudinari esdeveniment

La diputada de Turisme, Virginia Martí, ha qualificat de «èxit rotund» la decisió de la Diputació de Castelló de traslladar la tradicional fira de primavera de Castelló Ruta de Sabor al port del Grau, amb motiu de la celebració de la cinquena edició d'Escala a Castelló, un esdeveniment que un any més ha tornat a tindre un suport majoritari per part de la ciutadania.

Han sigut 19 els productors artesanals que han exposat en aquesta edició, amb els quals han tingut ocasió de departir la vicepresidenta Patricia Puerta i la mateixa Virginia Martí, en la seua ubicació de la zona gastronòmica habilitada en Escala a Castelló, en la qual el públic ha pogut gaudir de les diferents presentacions i demostracions culinàries realitzades.

La diputada responsable de l'àrea de Turisme també ha destacat que la majoria de les empreses participants en l'esdeveniment provenen de 14 municipis de les diferents comarques de la província, la qual cosa en la seua opinió suposa «una excel·lent promoció dels productes més tradicionals de cada part d'un territori tan variat i diversificat gastronòmicament com el nostre».

Martí ha recordat que el turisme gastronòmic «és una de les línies estratègiques del seu departament, que contribueix a la generació d'activitat econòmica ja la creació de llocs de treball».