La Diputació mostra el seu suport a l'Associació Gitana de Castelló

La Diputació mostra el seu suport a l'Associació Gitana de Castelló
29 de Juliol de 2023

La diputada de Benestar Social, Marisa Torlà, assisteix a la clausura de l'Escola d'Estiu en la qual han participat 74 xiquets i xiquetes de 3 a 16 anys.

Castelló, 28 de juliode 2023

La diputada provincial de Benestar Social, Marisa Torlà, ha assistit aquest matí als actes de clausura de l'escola d'estiu de l'Associació Gitana de Castelló, on 74 xiquets i xiquetes de 3 a 16 anys d'edat han participat durant tot el mes de juliol en un complet programa d'activitats.

Aquest espai intercultural ha dut a terme una programació tant lúdica com educativa i ha inclòs, entre altres, eixides esportives, tallers de percussió, el foment d'hàbits saludables i educació en valors. “Des de la Diputació de Castelló mostrem el nostre suport a la gran labor que realitza l'Associació Gitana de Castelló promovent l'educació i formant a menors i joves conscienciant-los, tant a ells com a les seues famílies, de la importància de dur a terme uns hàbits saludables, educar en valors i millorar la seua integració en la societat”, ha explicat Torlà.

La Diputació de Castelló manté un conveni de col·laboració amb l'Associació Gitana de Castelló per al projecte d'Intervenció Socioeducativa amb el poble gitano.