Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Dia de la Província 2018
Dia de la Província 2018
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Dia de la Província 2018
Dia de la Província 2018

S'esgota el termini d'inscripció del Move UP!

S'esgota el termini d'inscripció del Move UP!

6 de juliol. El programa de desenvolupament empresarial 'Move UP! Emprén amb Èxit' impulsat per la Diputació i CEEI Castelló encara la recta final del seu període d'inscripció amb l'objectiu de “convertir-se novament en aquesta segona edició en el millor aliat per a la gent de Castelló que vullga desenrotllar una idea de negoci o haja emprés fa poc un projecte empresarial”.

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha posat en valor la rellevància d'una iniciativa cofinançada a parts iguals per Govern provincial i CEEI que tancarà dilluns que ve dia 10 el termini de reserva de plaça per a “iniciar immediatament un procés d'assessorament i formació personalitzat que convertesca l'inesgotable talent de la gent de Castelló en el millor recurs per al desenrotllament empresarial i la creació d'ocupació a la província”.

Per a això, aquesta iniciativa empresarial té un doble públic objectiu. D'una banda, el d'aquells que tinguen idea de negoci o projecte empresarial i decisió per a poder desenrotllar-lo dins d'un ecosistema de persones emprenedores i, en segon lloc, les empreses en fases molt primerenques, amb un màxim de 24 mesos en el mercat, que busquen un impuls per al seu creixement i consolidació.

Tot per a, tal com ha subratllat el diputat de Promoció Econòmica, “fer de 'Move UP!' una eina de mentorització empresarial que garantesca l'èxit dels projectes tutelats i, per tant, garantesca el creixement del teixit empresarial a Castelló”.

25 projectes i tres fases de formació

Així les coses, i una vegada conclòs el termini d'inscripció dilluns que ve, se seleccionaran les 25 idees empresarials més idònies i avantguardistes que es podran beneficiar d'un complet programa formatiu que es prolongarà durant quatre mesos en tres fases formatives molt diferenciades.

En la primera d'elles, les persones candidates assistiran a deu sessions formatives presencials, programades pel Govern provincial i CEEI, que sumen un total de 30 hores. Amb aquestes lliçons les persones participants hauran de ser capaces de millorar el seu projecte, ja que un comité de valoració seleccionarà els més sòlids i innovadors, els quals passaran a la segona fase, formada per un itinerari instructiu en què podran fonamentar les bases del negoci amb el desenvolupament del pla d'empresa.

Cal destacar que una vegada conclòs, un jurat d'experts serà el responsable de triar les 15 finalistes, que passaran a la tercera i última fase, on rebran els últims coneixements en venda, comunicació i màrqueting. Així, segons detallen els propis responsables, es pretén potenciar “la creació d'hàbits que enfortesquen la vinculació comercial amb la clientela”. En aquesta última etapa tindran especial importància les sessions de mentorització, amb les què “podran desenvolupar el seu potencial i polir els seus defectes per a reforçar el seu model de negoci”.

“És una oportunitat excel·lent per a les persones emprenedores, ja que al ser una dinàmica competitiva qui participe trobarà la motivació per a esforçar-se al màxim” ha ressaltat Aguilella, alhora que ha subratllat que el programa, a més de amb l'aval de CEEI i els professionals de Promoció Econòmica de Diputació, té la garantia que li atorguen les tres entitats col·laboradores: Obra Social “La Caixa”, SER Ràdio Castelló i VEOLIA, els quals finançaran respectivament els premis, 3.000 euros per al primer, 2.000 euros per al segon i 1.000 euros per al tercer lloc.

Aquelles persones que estiguen interessades poden inscriure's per mitjà de la presentació de la instància que està disponible en la pàgina web de la Diputació (www.dipcas.es/subvencions.html), en l'apartat de Promoció Econòmica, i en la web de CEEI Castelló (ceeicastellon.emprenemjunts.es). Per a més informació poden telefonar al telèfon de la Diputació 964256681, extensió 1 i 5 o el del CEEI 964722030.

Estratègia Provincial d'Ocupació

El diputat de Promoció Econòmica ha remarcat que aquesta iniciativa empresarial és una de les 41 accions estratègiques empreses enguany pel Govern provincial per a “afavorir la creació d'ocupació i el desenvolupament, creixement i consolidació a la província” a través d'una ambiciosa Estratègia provincial d'ocupació, finançada pel Govern provincial amb una inversió superior als 3,5 milions d'euros.

“La creació d'ocupació és un eix estratègic de la gestió d'aquest Govern provincial. A pesar de no ser competència directa d'aquesta administració, sí que ho és el que tota la gent de la província que busque una oportunitat, en aquest cas laboral, la puga trobar. Per això, continuarem treballant de forma incansable per a generar el millor escenari per a la creació d'ocupació i la generació de riquesa a la província”, ha testificat Aguilella.