La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.
SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.

Referent estatal en Govern Obert

Referent estatal en Govern Obert
23 de Febrer de 2017

DIputació rep el Premi al Millor Pla d'Innovació en el seté Congrés Nacional d'Innovació i Serveis Públics

23 de febrer. La Diputació acaba de sumar un nou reconeixement que la referma com un referent nacional en matèria de transparència i Govern Obert. En la seua setena edició, el Congrés Nacional d'Innovació i Serveis Públics (CNIS) ha exalçat els avanços realitzats pel Govern provincial a l'hora de fer de l'administració una institució oberta, útil, pròxima i transparent al seu veïnat per mitjà del Premi al Millor Pla d'Innovació.

Un guardó que ha arreplegat aquesta mateixa vesprada el diputat de Modernització, Luis Martínez, en la gala que acaba de celebrar a Madrid la principal trobada nacional sobre Administració electrònica i que “ve a reconéixer l'intens treball realitzat per aquesta amb l'únic objectiu d'obrir de bat a bat la nostra gestió a tota la gent i transformar-nos en una Administració electrònica integral i sostenible”.

Martínez ha volgut posar en valor que aquest premi avala davant de representants de nombroses administracions públiques, empreses del sector i davant d'experts relacionats en la matèria “l'aposta clara i decidida de Moliner per continuar implementant totes aquelles iniciatives i polítiques que ens reafirmen com un referent a nivell nacional en matèria d'ètica pública i transparència i generen valor social a través de la innovació pública”.

Avanços en matèria de regeneració democràtica

Així, els VII Premis CNIS han valorat els avanços realitzats per la Diputació gràcies a la seua Estratègia d'innovació i creació de valor públic del Govern provincial, una eina a nivell tecnològic que ha permés posar en ple funcionament una plataforma de tramitació electrònica d'expedients administratius, aprovar una Ordenança d'Administració electrònica i implantar amb èxit la licitació electrònica en determinats contractes, així com la tramitació de totes les factures de proveïdors d'import superior a 5.000 euros.

A més, el diputat de Modernització ha ressaltat que gràcies a aquest full de ruta, marcada a través de l'Estratègia provincial d'innovació, fa any i mig que es va aprovar l'Ordenança de transparència i Govern Obert, es va posar en marxa el Portal de transparència i ens vam convertir en la primera administració que se sotmetia a una auditoria externa de transparència

Tot això, a més de l'aprovació a finals del passat any de la Comissió d'Ètica Institucional des del convenciment que “encara hem de continuar donant passos cap a una major cultura de la transparència perquè la participació col·laborativa i el retre comptes siguen inherents a la gestió d'aquesta Diputació”.