La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Dia de la Província 2019
Dia de la Província 2019
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Dia de la Província 2019
Dia de la Província 2019
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.

Pioners en la implantació del vehicle elèctric

Pioners en la implantació del vehicle elèctric
9 de Juny de 2017

Es tracta de la primera institució provincial que treballa en l'elaboració d'un mapa estratègic de punts de recarrega

9 de juny. El compromís mediambiental i l'aposta per la implantació del vehicle elèctric a Castelló ha convertit la Diputació en una administració pionera a nivell nacional. No en va, es tracta de l'única institució provincial que està treballant en l'elaboració d'un Pla estratègic per a potenciar l'ús d'aquest tipus de vehicle en les seues carreteres “per a impulsar un territori més respectuós amb el medi ambient”.

El diputat responsable de l'Oficina Tècnica, Ibán Pauner, ha aprofitat la Fira provincial MotorOcasión que s'està celebrant a Castelló per a valorar un projecte que “ens permetrà situar la província en el mapa nacional i internacional del vehicle elèctric i, gràcies a això, oferir un nou argument de promoció turístic i econòmic al món rural castellonenc”.

Acompanyat pel diputat de Sostenibilitat, Mario García, així com pel responsable de l'Associació Valenciana del Vehicle Elèctric, Jorge Gascó, el responsable provincial ha destacat que el Pla estratègic que “estem elaborant junt amb desenes de referents nacionals del sector, es materialitzarà en un mapa provincial de punts de recàrrega per a aquest tipus de vehicles respectuosos amb el medi ambient”.

Tant és així que Gascó no ha dubtat a posar en valor un projecte que “va en línia del que promovem i que permetrà promoure la mobilitat elèctrica gràcies a un projecte tan ambiciós per a tota la província com és aquest impulsat per la Diputació”.

Així les coses, Pauner ha explicat que en el si de la mesa del vehicle elèctric promoguda des de Diputació “s'està analitzant el mapa provincial per a ubicar aquestos punts de recàrrega en punts estratègics de l'interior castellonenc i que es convertesquen així en un reclam turístic que atraga riquesa i creixement als pobles del nostre món rural”.

No en va, tal com ha incidit el diputat responsable de l'Oficina Tècnica, “el vehicle elèctric té una major implantació a Europa i a grans ciutats espanyoles i situar el nostre interior en el mapa de punts de recarrega ens ajudarà a fomentar l'economia i sostenibilitat de l'interior i fer-ho sumant turistes que trien aquest tipus de vehicle per als seus desplaçaments”.