Logo de la Diputación de Castellón

Actualidad

Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.

Patricia Puerta destaca la necessitat de conscienciar sobre els ODS per a garantir un desenvolupament sostenible

Patricia Puerta destaca la necessitat de conscienciar sobre els ODS per a garantir un desenvolupament sostenible
La vicepresidenta de la Diputació de Castelló ha inaugurat la jornada de formació ‘Agenda 2030 en l'educació’ organitzada pel Fons Valencià per la Solidaritat.
8 de Noviembre de 2022

La vicepresidenta de la Diputació de Castelló ha inaugurat la jornada de formació ‘Agenda 2030 en l'educació’ organitzada pel Fons Valencià per la Solidaritat

La vicepresidenta de la Diputació de Castelló i diputada provincial de Benestar Social, Patricia Puerta, ha inaugurat hui la jornada de formació ‘Agenda 2030 en l'educació: un camí cap al desenvolupament sostenible i la transformació social’ organitzada pel Fons Valencià per la Solidaritat. La jornada s'ha celebrat en el Menador Espai Cultural de Castelló i va dirigida a personal docent i alumnat.

Puerta ha destacat el conveni entre la Diputació de Castelló i el Fons Valencià per la Solidaritat a través del qual es destinen 15.000 euros per a dur a terme activitats “amb l'objectiu de conscienciar a la societat castellonenca sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), en concret, sobre l'objectiu de garantir modalitats de consum i producció sostenibles, un requisit essencial per al desenvolupament sostenible”.

Cal assenyalar que l'acord inclou la realització d'una exposició, un taller didàctic, un contacontes i la jornada formativa en els municipis participants d'enguany que són Castelló, Onda, Orpesa, Atzeneta i Vilafranca.

Puerta ha afegit que, a través d'aquest projecte, “volem, d'una banda, territorialitzar els ODS i, per una altra, acostar a la població de la província de Castelló les accions que hem de posar en marxa per a la consecució de les metes que es plantegen en l'Agenda 2030».

La vicepresidenta ha conclòs assegurant que, “continuarem col·laborant amb el Fons Valencià per la Solidaritat perquè estic convençuda que unint forces aconseguirem un alumnat i un equip docent més format en els ODS i per tant més crític i conscient del món en el qual viu”.