Obert el termini de preinscripcions per a ASICS Penyagolosa Trails

Obert el termini de preinscripcions per a ASICS Penyagolosa Trails
23 de Novembre de 2023

El termini per a inscriure's en la 25ª edició de la MiM i la 12ª de la CSP es tancarà l'11 de desembre a les 19.00 hores. El sorteig de dorsals es realitzarà el 14 de desembre en el saló de recepcions de la Diputació de Castelló.

La carrera cap a ASICS Penyagolosa Trails 2024 ha començat. Hui, a les 12.00 hores s'ha obert el termini per a preinscriure's en la 25ª edició de la MiM i la 12ª de la CSP i este es tancarà el dia 11 de desembre a les 19.00 hores.

El sorteig de dorsals es realitzarà el 14 de desembre en el saló de recepcions de la Diputació de Castelló i este es podrà seguir per streaming. En este esdeveniment es coneixeran els 2.100 participants que afortunadament podran córrer les carreres en 2024 (1.500 en la MiM i 600 en la CSP).

Les preinscripcions ja es poden realitzar a través de la pàgina web https://www.penyagolosatrails.com/. Esta edició serà única per a ASICS Penyagolosa Trails, atés que la Marató i Mitja (MiM) compleix el seu vint-i-cinqué aniversari. Com a novetat, l'organització ha volgut homenatjar els finalistes de la primera edició de 1999, amb una plaça assegurada per a ASICS Penyagolosa Trails 2024.

El director d’ASICS Penyagolosa Trails, Tico Cervera, afirma “estem preparant esta edició amb moltes ganes, complir 25 anys de la MiM és molt emocionant per a tots els que portem tants anys fent possible esta carrera”. A més, explica “esta edició hem volgut fer un homenatge a tots aquells participants que van ser finalistes en la primera edició de la MiM”. Finalment, Tico Cervera ha volgut animar a tots els amants del trail, tant de la província de Castelló, com a nivell nacional i internacional, a realitzar la preinscripció d'esta edició històrica i que ASICS Penyagolosa Trails puga estar en el calendari de tots els corredors i corredores el pròxim 2024.

La presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, ha mostrat tot el suport de la institució provincial a la MIM i a la CSP del Penyagolosa Trails “una prova més que consolidada en el calendari esportiu de la nostra província i que situarà, una edició més, a Castelló com a gran escenari esportiu a nivell nacional i internacional”. La primera presidenta de la Diputació de Castelló ha continuat expressant “l'incondicional compromís” de la institució provincial “a una prova que ja forma part del nostre ADN, unint a la perfecció l'esport i la naturalesa i contribuint a dinamitzar el territori de l'interior de la nostra província”.

Cal recordar que ASICS Penyagolosa Trails ha aconseguit metes increïbles al llarg dels anys, sempre mantenint la seua essència d'apostar pel territori, posar en valor el patrimoni i la naturalesa o recórrer camins històrics que han servit de comunicació al llarg dels segles. ASICS Penyagolosa Trails demostra una identitat única, ja que ha aconseguit que una organització formada per clubs i voluntaris, aconseguisca cuidar els seus orígens i valors i a més aconseguisca celebrar campionats nacionals i internacionals importants com un Campionat del Món de Trail en 2018 i un Campionat d'Espanya de la RFEA en 2022.