Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Moliner visita la nova Plaça Mirador de la Pobla d'Arenós

Moliner visita la nova Plaça Mirador de la Pobla d'Arenós
31 d'Agost de 2018

Javier Moliner ha estat a la Pobla d'Arenós per a conéixer la nova plaça Mirador del municipi, que ha construït l'Ajuntament gràcies al finançament de la Diputació de Castelló. El president del Govern provincial ha estat junt amb l'alcaldessa, Montserrat González, i veïnat i visitants que ja han estat disfrutant d'aquesta infraestructura durant l'estiu.

31 d'agost de 2018. Javier Moliner ha estat a la Pobla d'Arenós per a conéixer la nova plaça Mirador del municipi, que ha construït l'Ajuntament gràcies al finançament de la Diputació de Castelló. El president del Govern provincial ha estat junt amb l'alcaldessa, Montserrat González, i veïnat i visitants que ja han estat disfrutant d'aquesta infraestructura durant l'estiu.

“Era una actuació que a la Pobla d'Arenós consideraven urgent tant per seguretat del veïnat, ja que els pallers que ocupaven l'espai amenaçaven de caure, com per a aprofitar un camí molt freqüentat i de gran valor paisatgístic”, ha assegurat Moliner. L'alcaldessa, a més d'agrair el suport de la Diputació, també ho ha fet amb els propietaris dels terrenys, que el van donar a l'Ajuntament de la Pobla d'Arenós per a poder emprendre les obres de millora.

La nova plaça Mirador era una actuació que requeria la necessitat d'una actuació immediata i urgent, ja que hi havia uns pallers fora del nucli urbà, a la zona del riu, que es trobaven en situació de ruïna imminent. A més, es trobaven a una zona de passeig molt valorada pel veïnat de la localitat i que estaven generant un risc per a les persones.

Donada la situació privilegiada de l'ubicació, l'Ajuntament dirigit per Montserrat González va proposar realitzar una plaça Mirador, que ha costat 67.401,25 euros, aportats pel Govern provincial. L'obra ha consistit en el derrocament dels pallers i neteja de les runes per a després emprendre l'alçament de murs de contenció, el tancament dels desnivells i la remodelació del tram d'accés per a així construir la plaça Mirador. D'aquesta manera s'ha garantit la integració paisatgística de l'obra amb el seu entorn.