La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Dia de la Província 2019
Dia de la Província 2019
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Dia de la Província 2019
Dia de la Província 2019
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.

Moliner recolzarà el sector citrícola de Castelló

Moliner recolzarà el sector citrícola de Castelló
2 de Febrer de 2019

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, recolzarà el sector citrícola provincial amb la seua presència la setmana que ve en la fira Fruit Logística de Berlín, la més important d'Europa de cara a potenciar les exportacions

2 de febrer de 2019. El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, recolzarà el sector citrícola provincial amb la seua presència la setmana que ve en la fira Fruit Logística de Berlín, la més important d'Europa de cara a potenciar les exportacions. Amb això, el Govern provincial recolzarà el treball comercial que faran les empreses castellonenques en la considerada com la fira internacional més important per a les exportacions d'aquest fruit tan important per a l'economia de milers de famílies castellonenques.

De la mà de l'Associació Professional d'Exportadors de Fruits de la Província de Castelló (Asociex), que engloba més d'un centenar empreses productores i comercialitzadores de cítrics de la província i que comercialitzen 1,2 milions de tones d'aquest fruit, la Diputació aportarà 30.000 euros. Açò ha permés el sector citrícola provincial dissenyar un atractiu estand que contribuirà a implementar el conjunt d'accions que aquest col·lectiu té previst en la fira amb l'objectiu de consolidar les exportacions.

“Des del Govern provincial sempre estarem al costat d'un sector tan important com el citrícola. Continuarem alçant la veu en defensa dels seus interessos i ajudarem en tot el que puguem per a ser útils als nostres productors i comercialitzadors a l'hora de vendre més i millor cítric de la província als distints mercats nacionals i internacionals”.

En aqueix sentit, Moliner ha insistit en el fet que “milers de llocs de treballs, milers de famílies de la nostra província depenen del sector citrícola, i sempre estarem al costat dels seus interessos”. Cal tindre en compte que el Govern provincial ha impulsat diverses accions per a recolzar totes les persones vinculades a aquest sector tradicional en una campanya tan complicada com l'actual.

És tal la dimensió de la fira que les empreses associades en Asociex preveuen entorn dels 1.000 contactes comercials fruit de la seua participació en Fruit Logística, ja que en edicions anteriors van complir satisfactòriament els objectius inicials, executant-se en un 90%.

Diputació útil per als interessos de Castelló

El president Moliner ha explicat que “un dels objectius de la Diputació de Castelló és generar un entorn amable i favorable perquè les empreses de la província puguen continuar generant prosperitat i futur al nostre territori. Per això acompanyem el nostre sector turístic, com vam fer en FITUR, aquesta setmana hem estat junt amb els treballadors i treballadores i empresariat ceràmic en Cevisama, també hem acompanyat aquesta mateixa setmana els productors agroalimentaris a Madrid Fusión per primera vegada en la història amb la marca Castelló Ruta de Sabor i la setmana que ve abrigarem al sector dels cítrics en la major fira de fruita d'Europa, a Berlín. Junt amb tots ells estem contribuint a liderar un futur econòmic que a la província de Castelló amb el dinamisme i la força de la nostra gent estic segur que donarà resultats”.