La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Dia de la Província 2019
Dia de la Província 2019
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Dia de la Província 2019
Dia de la Província 2019
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.

Moliner: “El Work Forum ajuda que Castelló retinga el talent"

Moliner: “El Work Forum ajuda que Castelló retinga el talent"
24 d'Octubre de 2018

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha inaugurat aquest matí el IV Work Forum Castelló que organitza la Diputació junt amb la Cambra de Comerç amb unes xifres que constaten aquest fòrum com la major trobada provincial per l'ocupació.

24 d'octubre de 2018. El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha inaugurat aquest matí el IV Work Forum Castelló que organitza la Diputació junt amb la Cambra de Comerç amb unes xifres que constaten aquest fòrum com la major trobada provincial per l'ocupació. Així, han estat un total de 1.500 persones les inscrites a les activitats d'aquesta gran trobada que es desenvolupa entre avui i demà en la Cambra de Comerç amb la participació de més de 30 empreses que ofereixen 150 llocs de treball. Una convocatòria que es constata de gran utilitat per a la gent de Castelló, tal com ha destacat el president provincial.

“Hem hagut de doblar la seua duració, passant d'un dia a dos, perquè en una sola jornada no hi havia temps material per a realitzar totes les entrevistes de treball que tenim convocades gràcies a l'enorme participació d'empreses i de persones que busquen treball. Estem demostrant que aquest ha estat un projecte útil al servei de la gent, i a això és al que ha de dedicar-se l'Administració, així ho entenem des de la Diputació que per damunt de tot ha de ser útil per a la societat castellonenca”.

En un replet saló d'actes de la Cambra de Comerç, Moliner ha assegurat que “aquest Work Forum respon al treball que fem des de la Diputació perquè la província siga capaç de retindre el talent de la seua joventut a favor de ser més competitius per a generar cada dia més ocupació. El Govern provincial té entre una de les seues missions precisament la de generar-li valor a aquesta terra, aconseguir que Castelló avui siga menys del que serà Castelló demà, que demà puguem seguir dient-ho i que la província siga una terra diversa de què sentir-nos orgullosos amb atributs perquè té talent, perquè té la seua gent. Si no som capaços de retindre el talent perdem totes aqueixes oportunitats que genera a la seua terra”.

I és que aquest gran esdeveniment és la pedra angular de l'estratègia provincial per liderar i recolzar aquelles iniciatives que ajuden a generar ocupació, riquesa i talent a la província de Castelló.

És important posar en valor la quantitat d'empreses que participen de distints sectors, amb importants incorporacions a més del sector ceràmic i químic, també en el de l'alimentació, restauradors, oci, educació i noves tecnologies. És clarament ressenyable l'espectacular evolució que han registrat les entrevistes de treball en aquesta quarta edició, duplicant-se respecte a l'any passat, quelcom que posa en valor la qualitat amb què el personal tècnic de la Diputació les prepara al servei dels interessos de les persones que busquen ocupació a la província i de les empreses participants.

Multitud de serveis per a les persones que busquen ocupació

Les entrevistes per a cobrir els llocs de treball que en el Work Forum ofereixen les empreses participants constitueixen un servei fonamental en aquest gran esdeveniment per l'ocupació, però és només una part de la gran quantitat de prestacions que s'ofereixen a les persones participants.

Així, s'inclou un laboratori de CV, on els inscrits s'emportaran imprés el seu currículum totalment renovat atenent a l'assessorament del personal tècnic de la Diputació, amb la possibilitat d'inscriure's a les ofertes d'ocupació de l'Agència de Col·locació de la Diputació, Acceleradora d'Ocupació i formació a la carta de la Diputació.

Una altra de les activitats més atractives i noves és el speed meeting, un taller que pretén ajudar les persones a crear un missatge de presentació convincent com simulació d'entrevista de treball.

Conferència motivacional de la medallista paralímpica Teresa Perales

La conferència de la medallista paralímpica Teresa Perales 'La força de l'actitud' atraurà en la jornada de demà a les 12:00 hores tota l'atenció per la important trajectòria d'aquesta esportista que portarà a través de la seua història per un recorregut en què cobren especial importància termes com ara la planificació i objectiu ambiciós i la gestió de la por.

Serà el millor tancament a un Work Forum amb dos dies replets de tallers, conferències i taules redones que tenen el mateix objectiu de generar ocupació a la província.