Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Modificació de crèdit per a renovar la il·luminació de 16 pobles de menys de 20.000 habitants

Modificació de crèdit per a renovar la il·luminació de 16 pobles de menys de 20.000 habitants
10 de setembre de 2019
És una mesura per a lluitar contra el canvi climàtic que s'ha adoptat en el ple en el qual que Pau Ferrando Tárrega ha pres possessió com a diputat provincial

En el ple de la Diputació corresponent al mes d'agost que s'ha celebrat en el matí de hui s'ha aprovat una modificació de crèdit per a renovar l'enllumenat públic en 16 municipis de les província de menys de 20.000 habitants. Es tracta d'una actuació que compta amb un pressupost de 620.500 euros per a dues anualitats amb la qual es posa de manifest l'aposta mediambiental de l'equip de govern de la nova Diputació. És una decisió que està pensada per a lluitar contra els efectes del canvi climàtic mitjançant la reducció del consum d'energia i de les emissions de CO2.

El que es farà és substituir les bombetes convencionals per altres de tipus LED per a generar un estalvi d'al voltant del 30% en la factura energètica dels municipis d'Ares del Maestrat, Argelita, Barracas, Benafer, Benafigos, Castellfort, Xodos, Ballestar, Fanzara, Pina, Pobla de Benifassà, Puebla de Arenoso, Sacañet, la Torre d’en Besora, la Torre d’en Doménec i Vilar de Canes.

En un altre ordre de coses, en la sessió plenària del dia de hui ha pres possessió com a nou diputat provincial el regidor de Benicàssim Pau Ferrando Tárrega, en representació de Compromís. Substitueix en el càrrec a Mari Parra, qui va renunciar a l'acta de diputada amb motiu del seu nomenament com a directora general d'Internacionalització de l'IVACE.