Marta Barrachina reafirma el seu compromís amb els afectats d'esclerosi múltiple

Marta Barrachina reafirma el seu compromís amb els afectats d'esclerosi múltiple
30 de Maig de 2024

En el Dia Mundial de l'Esclerosi Múltiple, la presidenta de la Diputació reafirma “el paper fonamental que exercix el diagnòstic precoç en el tractament i la qualitat de vida de les persones”.

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, reafirma el seu compromís amb els afectats d'esclerosi múltiple.

Amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de l'Esclerosi Múltiple, la dirigent provincial, al costat de la diputada de Benestar Social, Marisa Torlà, ha visitat este matí la taula d'acapte instal·lada en la plaça María Agustina amb la finalitat d'arreplegar fons i informar la població sobre l'esclerosi múltiple i la labor que realitzen des de l'associació.

La presidenta de la Diputació ha afirmat “el paper fonamental que exercix el diagnòstic precoç en el tractament i la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple”. Per eixe motiu, “des de la Diputació de Castelló reafirmem el nostre compromís per impulsar la investigació i la realització d'un diagnòstic primerenc, perquè les oportunitats arriben a tots els castellonencs i que ningú es quede arrere”, ha afegit la presidenta Marta Barrachina.