La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Martí insta a Telefónica que prioritze la recuperació del servei d'internet a Puebla de Arenoso

Martí insta a Telefónica que prioritze la recuperació del servei d'internet a Puebla de Arenoso
3 de setembre de 2019

El president reclama a la companyia a millorar l'atenció dels pobles menuts, ja que als problemes que va tindre Montanejos se sumen ara els de Puebla de Arenoso, que porta una setmana sense línia després de les pluges de finals d'agost

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha tornat a contactar amb els responsables de Telefónica perquè prioritzen aquests dies la recuperació dels serveis de telefonia fixa i internet en la localitat de Puebla de Arenoso, a la comarca de l’Alt Millars, que suma ja una setmana sencera sense connexió.

José Martí considera inadmissible que, set dies després de les pluges que van afectar la comarca, la localitat “encara no haja recuperat la normalitat del servei”, aspecte que sens dubte està afectant de forma considerable als habitants de la localitat, als comerços i a la pròpia labor diària de l'ajuntament”.

Per tal motiu, reclama a la companyia Telefónica que no demore més la solució i que siga sensible amb les necessitats dels pobles de l'interior de Castelló”. I és que no ha estat aquest l'únic problema a la província ,ja que fa uns dies el president de la Diputació també es va interessar per una fallada del servei telefònic similar a Montanejos, que va estar quatre dies en la mateixa situació que ara la Puebla de Arenoso.

Per a José Martí “és necessari que la companyia tinga en compte les necessitats dels pobles d'interior de la província de Castelló perquè els serveis de telefonia i internet són bàsics a l'hora d'afrontar el repte de la lluita contra la despoblació”.