La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Martí assegura la col·laboració de la Diputació amb els festivals de música en la seua visita al FIB

Martí assegura la col·laboració de la Diputació amb els festivals de música en la seua visita al FIB
19 de Juliol de 2019

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha visitat aquesta vesprada les instal·lacions del Festival Internacional de Benicàssim (FIB) a tan sols unes hores que done començament, de forma oficial, l'edició número 25 del veterà festival.

Castelló, 17.07.2019. “Fa un quart de segle que Castelló va entrar en el circuit mundial d'esdeveniments musicals per a no eixir, i prova d'això són els tres macrofestivals que cada estiu atrauen fins a la nostra terra a més de 680,000 persones i que deixen un important impacte econòmic” ha assenyalat Martí.

“Són molts anys de col·laboració directa de la Diputació amb el FIB i així continuarà en les pròximes edicions”, perquè “sempre estarem al costat de totes les iniciatives musicals que revertisquen positivament en el progrés econòmic i social de la nostra província”.

José Martí, que ha estat acompanyat per la diputada de Turisme, Virginia Martí, la diputada de Medi Ambient, María Jiménez, i diferents representants institucionals, també ha avançat que “continuarem treballant per a potenciar tots els festivals de música que se celebren a la província”.

Finalment, el president ha expressat els seus “millors desitjos” per a aquesta edició “tan especial” del vint-i-cinqué aniversari i ha desitjat “que siguen moltes més”.