La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Més de 3.000 persones reserven la seua plaça el primer dia per a la inscripció al Castelló Senior

Més de 3.000 persones reserven la seua plaça el primer dia per a la inscripció al Castelló Senior
3 d'Abril de 2019

En el primer dia d'inscripció del programa social de vacances per a majors 'Castelló Sènior' de la Diputació de Castelló es va aconseguir un rècord de 3.000 places reservades

3 d'abril de 2019. En el primer dia d'inscripció del programa social de vacances per a majors 'Castelló Sènior' de la Diputació de Castelló es va aconseguir un rècord de 3.000 places reservades. Des de bon matí la plaça de les Aules i altres dependències provincials van despertar amb una gran cua de gent que volien ser els primers a sol·licitar la seua plaça. El període d'inscripció segueix obert fins al 30 d'abril i les persones interessades els poden sol·licitar tant presencialment com en la seu electrònica del Patronat de Turisme de la Diputació http://turismedecastello.seuelectronica.es

L'excel·lent acollida d'aquesta nova edició del programa, que compta amb una inversió de 1,2 milions d'euros, preveu que es cobresquen les 10.000 places oferides en les seues tres modalitats: 'Estades en balnearis', 'Programa de vacances a la costa de Castelló' i 'Rutes del patrimoni històric, cultural i natural'.

El vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha assenyalat que "Castelló Sènior ha demostrat ser una gran oportunitat per a desestacionalitzar el turisme a la nostra terra i així generar nous ingressos milionaris en el sector turístic. Al seu torn, milers de persones descobreixen i disfruten cada any dels atractius i experiències que ofereix aquesta terra única, i només coneixent ens podem sentir més orgullosos d'aquesta província i dels nostres pobles".

Cal tindre en compte que les subvencions d'aquest programa es destinen a un mínim de 6.100 places per al programa 'Vacances a la costa de Castelló' per temporada, de les quals 1.743 places seran per a 2019 i 4.357 per a 2020. Un total de 2.633 places seran per a les 'Rutes del patrimoni històric, cultural i natural', de les quals 640 places seran per a 2019 i 1.993 places per a 2020. I per segon any consecutiu i després del seu excel·lent comportament en l'edició anterior, s'inclouen les 'Estades en balnearis' amb 1.000 places, de les quals 208 seran per a 2019 i 792 per a 2020.

Programa de vacances a la costa de Castelló

El 'Programa de vacances a la costa de Castelló' comprén l'estada durant 6 dies/5 nits en hotels ubicats a la zona costanera de la província de Castellón, un mínim de dues excursions de mig dia a recursos turístics o municipis de la província de Castellón, i inclou el transport des de la capital de la província de Castelló. Es desenrotllaran del 15 de setembre al 13 de desembre de 2019 i del 12 de gener al 12 de juny de 2020, ambdós inclosos. S'exceptua el període de Setmana Santa dins del marc de la política de desestacionalització.

Rutes del patrimoni històric, cultural i natural

Les 'Rutes del patrimoni històric, cultural i natural' es realitzaran durant 3 dies/2 nits, inclouen l'estada en hotels ubicats a municipis de l'interior de la província de Castelló en règim de mitja pensió. Els esmorzars es realitzaran en restaurants de qualitat mitjana a les localitats on es realitzen les visites. Es desenrotllaran del 16 de setembre al 13 de desembre de 2019, i del 13 de gener al 14 de juliol de 2020, ambdós inclosos. S'exceptua el període de Setmana Santa dins del marc de la política de desestacionalització.

Estades en balnearis

El Programa d'estades en balnearis' comprén l'estada de 8 dies/7 nits en hotels ubicats a la província de Castelló en el mateix municipi que el balneari de destinació, pensió completa, tres tractaments diaris mínims en balnearis d'aigües mineromedicinals de la província de Castellón, un mínim d'1 excursió de mig dia a recursos turístics o municipis de la província de Castelló. Es desenrotllaran del 21 de setembre al 14 de desembre de 2019, i de l'11 de gener a l'11 de juliol de 2020.

Quant a l'ampliació, amb aquest tercer tipus de paquets turístics, de l'oferta que contempla el programa, Moliner ha explicat que “hem volgut ampliar les possibilitats per a incloure també el turisme termal en el Castelló Sènior. A aquestes altures d'any tenim pràcticament completes totes les ofertes del programa 2018/2019 tant en els balnearis de Benassal, com de Montanejos i la Vilavella”.

Com en els programes anteriors, s'exceptua el període de Setmana Santa dins del marc de la política de desestacionalització.