La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Últims dies per presentar-se al II Concurs Provincial d'Escultura Ceràmica de la Diputació

Últims dies per presentar-se al II Concurs Provincial d'Escultura Ceràmica de la Diputació
31 d'Agost de 2018

El 3 de setembre finalitza el termini per a la presentació de propostes de cara al II Concurs Provincial d'Escultura Ceràmica que convoca la Diputació de Castelló. Aquesta iniciativa del Govern provincial dóna suport tant a l'activitat artística de la província com al sector ceràmic en general.

31 d'agost de 2018. El 3 de setembre finalitza el termini per a la presentació de propostes de cara al II Concurs Provincial d'Escultura Ceràmica que convoca la Diputació de Castelló. Aquesta iniciativa del Govern provincial dóna suport tant a l'activitat artística de la província com al sector ceràmic en general.

En les bases del concurs, publicat en el Butlletí Oficial de la Província el passat 29 de maig, es fixa que el termini de recepció de projectes acaba el pròxim 3 de setembre. A més, l'obra guanyadora serà el guardó Som Ceràmica que el Govern provincial atorga a la Innovació Ceràmica en Aplicacions Urbanes i que entregarà en la Fira Internacional Cevisama.

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha explicat que “recolzem els artistes ceràmics castellonencs com a part del nostre suport incondicional a un dels sectors productius més importants i tradicionals de la nostra província. Posem en valor el talent dels escultors ceràmics de la província per a crear la identitat del premi a les aplicacions urbanes com una forma de reconeixement a la seua labor i una plataforma de difusió del seu treball en un dels fòrums internacionals més importants del sector”.

Cal recordar que les escultures presentades tenen una temàtica lliure i la participació continua oberta tant a artistes espanyols com a estrangers que residesquen a la província de Castelló. Un dels requisits imprescindibles consisteix en el fet que l'obra haurà d'estar construïda majoritàriament amb material ceràmic de la província.

Accions per a impulsar l'ús de ceràmica en entorns urbans

A més, per a aquells escultors, artesans, arquitectes i empresariat ceràmic de la província, segueixen oberts els terminis de presentació dels projectes següents: quant al concurs “d'Idees Som Ceràmica a la Regeneració Urbana”, inclòs dins del Pla CRU i destinat a arquitectes i enginyers, finalitza el 21 de setembre. Així mateix, el premi de “Som Ceràmica” mèrit a la Innovació del Producte Ceràmic en Aplicacions Urbanes, destinat a empreses del sector ceràmic, romandrà obert fins a l'11 d'octubre inclòs. I, finalment, el Premi “Som Ceràmica” Mèrit a l'Ús del Producte Ceràmic en Aplicacions Urbanes, destinat fonamentalment a tots aquells ajuntaments interessats, el termini de presentació finalitza el 30 d'octubre.

Per a més informació, podeu consultar les bases de la convocatòria en l'enllaç següent: https://somceramica.dipcas.es/es/concurso-escultura.html