La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Els diputats Garcia i Ferrando recullen les demandes del municipi de Villores

Els diputats Garcia i Ferrando recullen les demandes del municipi de Villores
28 de Febrer de 2020

Ambdós representants del govern de la Diputació es reuneixen amb l’alcalde del municipi dels Ports, Ivan Guimerà, perquè els trasllade les peticions referents a les àrees que dirigeixen

Els diputats de Cicle integral de l’Aigua, Renovables, Residus i Reciclatge, Ignasi Garcia, i de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització, Pau Ferrando, s’han reunit aquest migdia amb l’alcalde de Villores, Ivan Guimerà, per tractar diversos assumptes referents a les àrees delegades en ambdós responsables provincials.

Entre lesinquietuds mostrades per l’edil del municipi dels Ports, han estat les ajudes per a l’eficiència energètica i la freqüència del servei de recollida de residus domèstics, que precisament està auditant en aquests moments l’àrea de Garcia a la Diputació.

Respecte als serveis de Promoció Econòmica, Guimerà ha mostrat especial interés en el Pla d’Ocupació del departament de Promoció Econòmica que, segons ha informat Ferrando, s’aprovarà la pròxima setmana en Junta de Govern de l’ens supramunicipal.