La presidenta Marta Barrachina presenta un repartiment d'àrees

7 de Juliol de 2023

LLa presidenta Marta Barrachina presenta un repartiment d'àrees “al servei de la província” en la Diputació de Castelló

  • L'assignació de competències s'ha realitzat tenint en compte els perfils i experiència de cadascun dels diputats

  • El càrrec de portaveu de Govern recau en Héctor Folgado, mentre que Sergio Toledo serà el portaveu del Grup Popular i Iván Sánchez el portaveu adjunt del PP

 

Marisa Torlà serà la diputada de Benestar Social, Igualtat, Museus, Arxiu, Biblioteca i Publicacions; la diputada María Tormo serà la responsable de Joventut, Penyeta Roja, Participació i Transparència, i, finalment David Vicente serà el diputat del Consorci de Bombers, Parc Mòbil, Camins Rurals i Escola Taurina.

 

Castelló, 7 de juliol de 2023. La presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, acompanyada de tot el seu equip, ha presentat aquest divendres la distribució de competències del Govern provincial.

En aquesta primera compareixença pública després de l'acte d'investidura, la presidenta de la Diputació ha detallat el repartiment d'àrees el principal objectiu de les quals és “estar al servei de la província”, tal com ha informat la presidenta, Marta Barrachina.

“L'assignació de competències s'ha realitzat tenint en compte els perfils i l'experiència de cada diputat. La il·lusió i les ganes de treballar de cadascun dels diputats s'uneixen a la gran responsabilitat que suposa estar al capdavant de la institució provincial però amb la seua professionalitat, el seu amor a la província i la seua demostrada vocació de servei emprenem el camí per a tornar a posar a Castelló en el mapa i perquè aquesta Diputació torne a ser líder”, ha indicat la màxima dirigent provincial.

Prèviament al detall de la distribució d'àrees, Marta Barrachina ha anunciat que Héctor Folgado ostentarà el càrrec de portaveu del Govern, mentre que Sergio Toledo serà el portaveu del Grup Popular i Iván Sánchez el portaveu adjunt del PP.

Quant al repartiment de competències, la presidenta de la Diputació ha començat per les àrees que ostentaran els vicepresidents. Així, la vicepresidenta de l'Àrea Econòmica, María Ángeles Pallarés, serà l'encarregada d'Hisenda, Recaptació, Contractació i Compres, el SEPAM (Servei Provincial d'Assistència a Municipis) i l'Oficina de Fons Europeus.

El vicepresident d'Infraestructures i Bon Govern, Héctor Folgado, serà el responsable de les àrees de Cooperació i Carreteres, mentre que el vicepresident de l'Àrea Social i Turística, Andrés Martínez, tindrà al seu càrrec les àrees de Turisme, Pesca i Ruta de Sabor.

El diputat Sergio Toledo estarà al capdavant de l'Hospital Provincial, Noves Tecnologies, Informàtica i el BOP (Butlletí Oficial de la Província), mentre que Iván Sánchez serà el diputat d'Esports, Caça i del Cicle Integral de l'Aigua.

José María Andrés gestionarà les àrees d'Enginyeria Interna, Transició Energètica, Energies Renovables i Medi natural. Alejandro Clausell serà el diputat de Cultura i serà responsable de Castells, Patrimoni Cultural, Restauració, Arqueologia i Impremta. El diputat Sergio Fornás s'encarregarà de l'àrea de Cohesió Territorial, Sector Primari, Gestió Forestal i Escorxadors.

Per part seua, Joaquín José Llopis serà diputat de Règim Interior i Recursos Humans i serà responsable de Patrimoni i Residus. El diputat Vicente Pallarés està al capdavant de Promoció Ceràmica, Promoció Econòmica, Formació Ocupacional i CEDES (Centres de Dinamització Econòmica i Social).