La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

La nova Diputació estudiarà el seu possible suport a campanyes de promoció dels cítrics de Castelló

La nova Diputació estudiarà el seu possible suport a campanyes de promoció dels cítrics de Castelló
2 de Decembre de 2019

El diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, s'ha reunit amb la Plataforma per la Dignitat del Llaurador. A la trobada han assistit l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor de Nules César Estañol

La Diputació del canvi estudiarà el seu possible suport econòmic a la realització de campanyes de promoció dels cítrics de la província de Castelló, tal com ha expressat el diputat de Medi Rural, Santi Pérez, als representants de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador amb els quals s'ha reunit en la jornada de hui. Ha sigut en una trobada en el qual també han estat presentes l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor de Nules César Estañol. La col·laboració es podrà materialitzar a partir de que finalitze el procés de transformació de la plataforma en una associació de caràcter provincial amb la qual també es vincularan prop de 20 ajuntaments.

Segons ha explicat Santi Pérez, “en un primer estadi es tractaria de campanyes informatives i de difusió a realitzar a les comarques de Castelló i que a mig termini haurien de traspassar els límits provincials”. També està previst “portar la informació als col·legis per a conscienciar a les xiquetes i xiquets de les bondats de les nostres taronges i clementines”.

El diputat ha coincidit amb els integrants de la plataforma “que és necessari que es visualitzen els problemes pels quals està travessant el sector citrícola i informar sobre el valor afegit que aquesta activitat agrària suposa per al nostre territori, per cultivar un producte de proximitat i de gran qualitat, que a més genera llocs de treball i, per tant, vincula població al territori”.