Logo de la Diputación de Castellón

Actualitat

“La distinció al mèrit esportiu de la Diputació és un reconeixement a l'esforç d'atletes, entrenadors i directius del club per a fer del ‘Playas de Castellón’ un referent europeu”

“La distinció al mèrit esportiu de la Diputació és un reconeixement a l'esforç d'atletes, entrenadors i directius del club per a fer del ‘Playas de Castellón’ un referent europeu”
10 de Mayo de 2021

Toni Escrig, president de l’entitat esportiva, assegura que la distinció de la corporació “és tot un honor”, destacant a més “que la província és un lloc ideal per a la pràctica de qualsevol esport”

La Diputació de Castelló ha concedit enguany el Mèrit Esportiu, dins dels premis del Dia de la Província 2021, al ‘Playas de Castellón’, qualificat per la Reial Federació Espanyola d'Atletisme com el millor club d'atletisme de la història. El president del club, Toni Escrig, ha destacat que aquesta distinció “és per a nosaltres un honor i un reconeixement a l'esforç i dedicació d'atletes, entrenadors i directius, que ha suposat convertir-nos en el millor club d'Espanya i en un referent de l'atletisme europeu”.

Escrig, en un vídeo elaborat per la Diputació Provincial on es recullen els valors del club, ha subratllat que les claus de l'èxit del ‘Playas’ són “treball, treball i treball”, incidint en aquest sentit en l'estructura del club i la dedicació intensa en totes les disciplines”.

Per al president del club, la província de Castelló “és un lloc ideal per a la pràctica de qualsevol esport, perquè en pocs quilòmetres tens platja i muntanya, a més de ser molts els municipis que compten amb pistes d'atletisme, la qual cosa facilita molt la pràctica d'aquest esport”.

Sobre els efectes de la pandèmia, reconeix que “ha sigut un any complicat”, encara que subratlla que “els atletes se les han enginyades, sobretot en els mesos del confinament, per a estar en contacte directe amb els seus entrenadors i poder així mantindre's en forma”. Prova d'això és que “han revalidat pràcticament tots els títols aconseguits en anys anteriors.

La Diputació de Castelló celebrarà el Dia de la Província el pròxim 16 de maig amb un acte solemne en el qual s'entregarà l'Alta Distinció de la Província de Castelló de manera simbòlica a tot el col·lectiu dels sanitaris, en reconeixement a la lluita que porta realitzant contra la pandèmia des del mes de març de 2020. Com és habitual, s'atorgaran altres quatre distincions: Mèrit de les Arts, a Manuel Vicent; Mèrit  a l’Esport, al Club d'Atletisme ‘Playas de Castellón’; Mèrit a la Solidaritat, al Banc d'Aliments i FoodRation4All, i Mèrit a la Innovació, a l'Institut Tecnologia Ceràmica.