La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

La Diputació recolza el cicle de dansa contemporània 'Mínima' de la Fundació Caixa Castelló

La Diputació recolza el cicle de dansa contemporània 'Mínima' de la Fundació Caixa Castelló
18 d'Octubre de 2019

La diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, va assistir la tarda del dijous al cicle de dansa contemporània “MíNiMa”, que es va celebrar amb èxit de públic a la Sala San Miguel de la Fundació Caixa Castelló. Més de 160 persones van poder gaudir de la proposta de tres reconeguts ballarins, com són Soulmate, de Tamkiri Art Company (València); Hueco, de Poliana Lima (el Brasil) e Ypark, de Zuk Dansi Performing Arts (Madrid).

El cicle de dansa, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Castelló, ha permés així acostar al públic castellonenc a tres ballarins que han destacat per les seues interpretacions i creacions, a més de per el seu treball en els més importants festivals i escenaris de l'escena contemporània internacional.

En MíNiMa s'han pogut vore tres peces des d'enfocaments diferents en un mateix espai, tres coreògrafs en un sol espectacle proposat per la Fundació Caixa Castelló, amb el recolzament de la ballarina Pepa Cases, amb l'objectiu d'aprofundir i explorar l'art coreogràfic en les seues tendències més diverses i contemporànies.