Logo de la Diputación de Castellón

Actualidad

La Diputació recolza amb 100.000 euros a les Associacions i Entitats Federatives de Persones Jubilades i Pensionistes

La Diputació recolza amb 100.000 euros a les Associacions i Entitats Federatives de Persones Jubilades i Pensionistes
12 de Junio de 2021

La vicepresidenta i responsable de Benestar Social, Patricia Puerta, ha informat de l'aprovació de les bases d'aquestes ajudes que pretenen millorar la qualitat de vida de les persones majors

La Diputació de Castelló ha aprovat les bases per a les ajudes a associacions i entitats federatives de persones jubilades i pensionistes de la província, per a les quals ha habilitat una partida de 100.000 euros. Es tracta d'unes subvencions que estan dirigides a la implementació de serveis i programes, així com l'adquisició d'equipaments.

La vicepresidenta de la Diputació i responsable de Benestar Social, Patricia Puerta, ha explicat que des de la institució "es manté un fort compromís amb aquestes associacions per a oferir els millors serveis i programes que garantisquen una millor qualitat de vida i seguretat a totes les persones majors de la nostra terra". Del que es tracta és de "millorar la qualitat de vida de les persones durant el seu procés d'envelliment i afavorir l'envelliment actiu, la conciliació familiar i les activitats socials".

Aquelles associacions o entitats que vulguen ser beneficiaris d'aquesta ajuda hauran de presentar les seues sol·licituds dins del termini de vint dies naturals, des de l'endemà al de la publicació de l'extracte de la convocatori en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló.