La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Dia de la Província 2019
Dia de la Província 2019
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Dia de la Província 2019
Dia de la Província 2019
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.

La Diputació reforça la promoció turística de Castelló a Àustria i França per a la campanya de Setmana Santa

La Diputació reforça la promoció turística de Castelló a Àustria i França per a la campanya de Setmana Santa
23 de Febrer de 2020

El Patronat de Turisme reprén les campanyes a Viena i Marsella, amb les quals hi haurà una connexió directa des del 30 de març en la primera i des del 14 d'abril en la segona ciutat

La Diputació de Castelló posarà en marxa els pròxims dies noves campanyes de promoció de l'oferta turística de la província per a reforçar la imatge de l'oferta litoral i d'interior i posar en valor els productes de les diferents comarques castellonenques de cara a una de les èpoques més importants per al sector com és la Setmana Santa.

En aquest sentit, encara que la promoció és constant, la mirada se centra en Europa i, en concret, en dos de les destinacions que a partir de finals de març i abril tindran connexió directa amb l'aeroport de Castelló, com són Viena i Marsella, on es realitzarà una segona campanya promocional després de l'èxit de resultats de la realitzada a la fi de l'any passat.

El president de la Diputació, José Martí, ha destacat que la institució, a través del Patronat Provincial de Turisme que coordina la diputada Virginia Martí, “estarà contínuament al costat dels nostres empresaris”, per aquest motiu haja posat en valor el “esforç que estem fent perquè els nostres municipis, malgrat els seriosos problemes que va ocasionar la borrasca Gloria en moltes infraestructures, reben l'atenció que correspon de totes les institucions implicades”.

En aquest sentit, José Martí insisteix que, al marge de les ajudes que s'estan tramitant des de la Diputació, que aniran acompanyades d'actuacions per part de les administracions autonòmica i central, “la nostra presència ha de centrar-se també a donar a conéixer en els mercats nacionals i internacionals que tenen a Castelló un producte combinat, de sol, platja i interior, capaç de convertir el seu viatge en la millor de les experiències”.

Des de la Diputació es vol donar a conéixer la província de manera especial en les noves destinacions que tindran connexió directa amb l'aeroport de Castelló. Es tracta de Viena, que tindrà el seu primer vol el 30 de març, i Marsella, amb la qual es començarà a operar des del 14 d'abril. Per a això, està preparada una nova campanya promocional després de l'èxit de les realitzades al desembre.

I és que el Pla de Màrqueting Turístic de la Província de Castelló té establit com a objectiu general el llançament de la marca província de Castelló com a destinació amb una àmplia oferta d'altres productes turístics. En l'àmbit de la promoció exterior, la marca turística utilitzada, com destaca Virginia Martí, és la de ‘Castelló Spain’ que prioritza la realització de campanyes publicitàries en els seus principals mercats estrangers emissors de turistes i en aquells amb connexió aèria directa amb l'aeroport de Castelló.

Gastronomia, naturalesa, sol i platja, golf, festivals i turisme d'interior van ser les grans apostes de la campanya celebrada a la fi de l'any passat a Londres, Viena i Marsella, productes que van a marquen de nou aquesta segona iniciativa promocional. Mitjans de comunicació en paper, digitals i publicitat en tanques són els suports d'una iniciativa que pretén continuar donant a conéixer en el continent europeu totes les propostes turístiques de la província, alguna cosa que es va veure reforçat a més amb diferents trobades de treball d'empresaris castellonencs en les tres ciutats.