La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

La Diputació reactiva els treballs de neteja i manteniment de la Piscina Provincial de cara a la seua reobertura

La Diputació reactiva els treballs de neteja i manteniment de la Piscina Provincial de cara a la seua reobertura
20 de Maig de 2020

La diputada d'Esports, Tania Baños, anuncia compensacions per als usuaris que van abonar el mes març i no van poder utilitzar les instal·lacions en la segona quinzena

La diputada d'Esports, Tania Baños, ha informat dels treballs de neteja i manteniment que s'estan realitzant en la Piscina Província «per a procedir a la reobertura de la instal·lació en quant la situació ho permeta». Una volta a l'activitat que es produirà adoptant totes les mesures que aconsellen les autoritats sanitàries per a preservar la salut d'usuaris i treballadors.

Baños també ha destacat que la direcció de la piscina està a l'espera que el Govern publique els protocols detallats que hauran d'implementar-se en el moment del reinici de l'activitat, en el qual «necessàriament caldrà contemplar la limitació d'aforaments i de franges horàries perquè siga possible el manteniment de les distàncies de seguretat».

D'altra banda, la responsable de l'Àrea d'Esports en la Diputació ha comentat que la institució treballa en l'adopció de mesures de compensació per als usuaris que, tenint pagat el mes de març, no van poder fer ús de les instal·lacions en la segona quinzena.