Logo de la Diputación de Castellón

Actualidad

La Diputació incorpora «l’experiència» de l’IVAJ en polítiques joves per a enriquir el primer pla provincial de joventut

La Diputació incorpora «l’experiència» de l’IVAJ en polítiques joves per a enriquir el primer pla provincial de joventut
12 de Julio de 2021

La diputada de Joventut, Lluïsa Monferrer, lidera els treball de redacció del text, per al qual vol comptar amb el màxim nombre d’aliances: «És un document viu»

La Diputació de Castelló s’ha marcat com a ambició teixir el màxim d’aliances possibles a fi que servisquen per a enriquir de contingut el primer pla de joventut a nivell provincial de la història. És per això que la diputada de Joventut, Lluïsa Monferrer, ha tancat recentment la incorporació de l’Institut Valencià de la Joventut --més conegut per l’acrònim IVAJ-- com a administració col·laboradora en el procés de disseny i redacció del full de ruta que guiarà les polítiques joves a nivell provincial en els pròxims anys.

La cooperació amb l’ens autonòmic s’ha acordat en una reunió telemàtica en la que han participat la responsable de joventut de la corporació provincial i el director general de l’IVAJ, Jesús Martí. Per part de la Diputació, Monferrer ha qualificat la trobada com «molt profitosa» pel fet que, «des d’ara, comptarem amb l’experiència i l’assessorament de la màxima autoritat en polítiques de joventut de la Comunitat Valenciana per a tancar els detalls i llançar noves propostes que donen resposta a les necessitats i demandes de la població jove castellonenca».

CICLE DE REUNIONS

Aquesta reunió s’engloba dintre del cicle de trobades que ha impulsat Lluïsa Monferrer amb representants tècnics municipals per a recollir idees i elaborar propostes que enfortisquen la cohesió i la participació juvenils. La diputada destaca que «tenim la voluntat que aquest pla siga una eina viva i en constant evolució, obert a propostes de tota la gent jove i que s’adapte a la realitat».