La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

La Diputació signa un conveni amb la Cambra de Comerç per a col·laborar amb l'organització de Qualicer

La Diputació signa un conveni amb la Cambra de Comerç per a col·laborar amb l'organització de Qualicer
28 de Gener de 2020

La institució provincial aportarà aquest any 30.000 euros per al desenvolupament del XVI Congrés Mundial de la Qualitat del Taulell i del Paviment Ceràmic els dies 10 i 11 de febrer, que suma als 30.000 euros de l'any passat per a preparar l'esdeveniment

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i la presidenta de la Cambra de Comerç, Lola Guillamón, han signat aquest matí el conveni pel qual la institució provincial tornarà a plasmar el seu suport al XVI Congrés Mundial de la Qualitat del Taulell i del Paviment Ceràmic (Qualicer).

La Diputació de Castelló, per mitjà d'aquest conveni, aportarà 30.000 euros a l'organització d'un congrés, que durant dos dies, el 10 i 11 de febrer, abordarà les estratègies per al futur del taulell i dels paviments ceràmics amb la participació de més de 600 participants provinents de 30 països del món. Aquesta quantitat se suma als 30.000 euros aportats ja l'any passat per als preparatius de la trobada ceràmica, que es realitza de manera bienal.

José Martí ha insistit a destacar el compromís de la Diputació amb el sector, afegint en aquest sentit el “important paper de Qualicer per a analitzar el present i el futur del taulell, que continua sent un dels motors de la nostra economia”.

En aquest sentit, assenyala que congressos com Qualicer “són claus per a atendre els desafiaments tecnològics del sector si volem continuar sent líders, i la Diputació sempre estarà al costat dels empresaris que tant fan per generar riquesa i ocupació per a la nostra província”, conclou Martí.