Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

La Diputació finalitza les obres de millora de la seguretat viària de la CV-207 a Puebla de Arenoso, que han suposat una inversió de 336.000 euros

La Diputació finalitza les obres de millora de la seguretat viària de la CV-207 a Puebla de Arenoso, que han suposat una inversió de 336.000 euros
1 d'Octubre de 2021

El president José Martí destaca que s'ha procedit a ampliar l'amplària del ferm i a eliminar els problemes de despreniments existents en el tram final

L'àrea de Carreteres de la Diputació de Castelló ja ha finalitzat les obres d'ampliació de la calçada i millora de la seguretat viària de la CV-207 en el tram comprés entre Puebla de Arenoso i la seua pedania de Los Calpes, que han suposat una inversió de 336.345,59 euros. "Una decidida aposta per la seguretat viària i per la connectivitat en les poblacions d'interior", com ha assenyalat el president José Martí, en el transcurs de la visita que ha realitzat hui a la localitat de Puebla de Arenoso per a conéixer in situ el resultat d'aquesta actuació i de les obres finançades en el municipi per la pròpia Diputació amb càrrec al Pla 135. L'han acompanyat el diputat de Cooperació amb els ajuntaments, Ximo Huguet, i l'alcalde de la localitat, Mateo Luna Benedicto.

Segons ha manifestat Martí, "la nostra obsessió és que els pobles d'interior, i entre ells, els de la comarca de l'Alt Millars, puguen tindre la millor comunicació possible, "amb carreteres pròpies del segle XXI, amples, amb ferm estable i en les quals quede preservada la seguretat viària".

Aquesta actuació en la carretera que connecta Barracas amb Puebla de Arenoso, passant per per Villanueva de Viver, Fuente la Reina i Los Calpes, s'ha escomés per a eliminar el problema de seguretat per despreniments en la part final del seu traçat per l'existència de talussos inestables. Així s'ha posat fi a una situació de risc que va començar amb xicotets despreniments i es va agreujar amb la DANA d'agost de 2019 i el temporal Gloria de pluja i neu de gener de 2020.

El president també s'ha desplaçat fins al nucli urbà de Puebla de Arenoso, on ha visitat les obres executades amb càrrec al Pla 135 de 2020, consistents en la pavimentació parcial dels carrers Los pajares de los Cantos i Hoyaza, l'ampliació del magatzem municipal al carrer de l'Om i la rehabilitació de l'arxiu municipal en la segona planta de l'ajuntament.

El president ha posat en valor "l'esforç que està realitzant la Diputació progressista a favor de localitats d'interior com Puebla de Arenoso", que ha vist com es quintupliquen en el present exercici de 2021 respecte a 2019 les inversions de la institució provincial, en passar de 111.123.71 euros a 557.208,32 euros.