La Diputació estrena la ‘Primavera Gastronòmica’ amb la finalitat de promocionar la riquesa culinària de Castelló

La Diputació estrena la ‘Primavera Gastronòmica’ amb la finalitat de promocionar la riquesa culinària de Castelló
7 de Maig de 2022

En aquesta primera edició participen 30 establiments adherits a la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’

La Diputació de Castelló obri una nova plataforma de suport a la gastronomia provincial amb l'organització de la ‘Primavera Gastronòmica’ de Castelló Ruta de Sabor. En aquesta primera edició, que tindrà lloc fins al 19 de juny, participen 30 locals associats a la marca gastroturística de la Diputació i està protagonitza-da per propostes innovadores en les quals prevalen el producte de quilòmetre zero. Els preus s'adapten a totes les butxaques a través d'una oferta molt variada de menús que oscil·len entre els 25 i 50 euros.

La diputada de Turisme, Virginia Martí, ha declarat que “la Primavera Gastronòmica constitueix una exaltació de la nostra gastronomia i dels productes locals de tempo-rada, una manera de mostrar les bondats del projecte ‘Castelló Ruta de Sabor’ pel qual la Diputació de Castelló aposta des de fa anys. Gràcies a això, volem mostrar als turistes i castellonencs el millor de la nostra gastronomia aquesta primavera, contribuint a desestacionalizar l'activitat turística”.

Durant el transcurs de la ‘Primavera Gastronómica’ es buscaran els millors plats de la província. “Per a això comptarem amb l'opinió del paladar de la ciutadania, qui decidirà amb els seus vots les propostes gastronòmiques de major qualitat”, ha indicat Martí. Hi haurà un guanyador i dos finalistes.

El públic que participe en l'experiència i en les votacions entrarà en el sorteig d'una escapada gastronòmica ‘Castelló Ruta de Sabor’ per a dues persones a la província. La valoració d'aquesta experiència es duu a terme a través d'un codi QR en el mateix restaurant una vegada el comensal haja acabat el seu menú.

La Diputació de Castelló facilita una pàgina web on descobrir els restaurants que participen en les jornades i els menús elaborats durant les jornades: www.castellorutadesabor.dipcas.es.