La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

La Diputació de Castelló potencia l’esport base provincial amb 150.000 euros per a l’adquisició de nous equipaments

La Diputació de Castelló potencia l’esport base provincial amb 150.000 euros per a l’adquisició de nous equipaments
12 d'Agost de 2020

60 clubs han estat beneficiaris d’aquesta ajuda que oscil·la entre els 800 i els 9.000 euros

La Diputació de Castelló ha aprovat aquesta setmana en junta de govern la concessió de 150.000 euros en subvencions destinades a clubs base de la província per a l’adquisició d’equipaments esportius. Segons ha explicat la diputada d’Esports, Tania Baños, la convocatòria s’ha resolt amb 60 entitats beneficiàries, les quals percebran ajudes que oscil·len entre els 800 i els 9.000 euros.

Per a Baños “es tracta d’una important ajuda pensada perquè tots els xiquets i xiquetes tinguen l’oportunitat de fer-se amb un nou equipament esportiu per a practicar el seu esport favorit en equip sense que el cost no siga cap problema”. Al respecte, la diputada provincial ha recalcat que “hem tramitat les ajudes de la forma més àgil possible perquè la resolució isquera a les portes de la nova temporada esportiva”.

Dintre del conjunt de clubs que compten amb la col·laboració de la institució provincial destaquen el Club Castelló Futbol-sala, el Club Esportiu Onda, el Club d’Atletisme de Vila-real o la Fundació Albinegra de Castelló.

Els clubs ara hauran de justificar la subvenció amb data límit a 23 d’octubre. Aquesta s’haurà de presentar per via telemàtica a través de la seu electrònica de la Diputació de Castelló.

DOS MILIONS PER A RECOLZAR L’ESPORT PROVINCIAL

La Diputació Provincial és una de les grans aliades de l’esport provincial al col·laborar anualment amb la majoria de clubs esportius de Castelló. Aquesta relació és possible ·gràcies a l’important nombre de línies de subvencions que disposem per a enfortir la província a través de l’esport i els valors que promou”. En total, la Diputació destinarà enguany més de dos milions d’euros a aquesta finalitat.