La Diputació de Castelló llança ajudes per valor de 600.000 euros per a entitats sectorials vinculades al benestar social

La Diputació de Castelló llança ajudes per valor de 600.000 euros per a entitats sectorials vinculades al benestar social
18 de Maig de 2022

El president José Martí recorda que en els pressupostos de #MésImpulsCastelló per a 2022 l'atenció a les persones vulnerables té un protagonisme molt destacat

La Diputació de Castelló ha llançat les bases d'una línia d'ajudes per a la implementació de programes i serveis vinculats al benestar social per a entitats sectorials, dotada amb 600.000 euros. Els interessats hauran de presentar les seues sol·licituds dins del termini de vint dies naturals a comptar des de la publicació en el BOP en la jornada de demà 19 de maig de 2022. La subvenció màxima per beneficiari serà de 14.250 euros.

D'aquesta manera, l'equip de govern progressista de la corporació provincial continua desenvolupant el pressupost de #MésImpulsCastelló per a 2022, en el qual segons recorda el president Martí, «el benestar social i l'atenció a les persones vulnerables té un protagonisme molt destacat, perquè el més important que han de fer les institucions és treballar per i per a les persones».

Segons ha detallat la vicepresidenta de la Diputació i responsable de l'àrea, Patricia Puerta, aquesta línia de subvencions es divideix en quatre branques: programes de salut i prevenció, la dotació econòmica de la qual ascendeix a 340.000 euros; activitats socials, amb 135.000 euros; conciliació familiar, educació i infància, amb 75.000 euros pressupostats, i envelliment actiu amb 50.000 euros.

Puerta ha explicat que «fem un esforç important per a recolzar al tercer sector, al qual agraïm el seu compromís social per a cuidar i protegir als qui més el necessiten a la nostra província».

En aqueix sentit, ha recordat que l'any passat un total de 112 projectes van ser beneficiaris d'aquesta subvenció, afegint que espera «que en aquest any augmenten tant la quantitat com qualitat d'aquests projectes, per a millorar el dia a dia de les nostres veïnes i veïns».