La Diputació de Castelló impulsa la província com a destinació turística amb l'assistència a fires especialitzades de busseig i carreres esportives

La Diputació de Castelló impulsa la província com a destinació turística amb l'assistència a fires especialitzades de busseig i carreres esportives
Una foto d'arxiu del president de la Diputació de Castelló, José Martí, a Fitur.
15 de Març de 2023

Empreses castellonenques assistiran a Expooutdoor Sports Barcelona i Mediterranean Diving Cornella sota el paraigua del Patronat de Turisme

La Diputació de Castelló manté la seua ferma aposta per promocionar la província com a destinació turística i, en aquesta ocasió, ho fa amb l'assistència d'empreses castellonenques a fires especialitzades de busseig i carreres esportives que se celebren aquest mes de març. Les empreses participaran sota el paraigua del Patronat de Turisme.

El 17 i 18 març tindrà lloc Expooutdoor Sports Barcelona, una fira especialitzada en turisme esportiu, en concret, en carreres tant d'asfalt com de muntanya. Es tracta de la fira del corredor que se celebra al voltant de la Marató de Barcelona i comptarà amb presència d'organitzadors de carreres de la província, com l'entitat organitzadora de la Marató de Castelló.

Del 24 a 26 març es participarà amb un estand propi en la fira especialitzada en busseig Mediterranean Diving Cornella en la qual estaran les empreses Charters Casamar, DXT Nàutic i Barracuda Busseig, que comercialitzen el producte de busseig a la província.

També del 24 al 26 de març se celebrarà la fira generalista B-Travel Barcelona on s'assistirà amb un espai dins de l'estand de Comunitat Valenciana, amb presència de destins com Benicarló, Borriana, Castelló, l'Alcora, la Plana Baixa/Sud de Castelló, Orpesa, Segorbe, Torreblanca i Vinaròs, i empreses turístiques com Apartamentos las Cebras (Benicarló) i Experiències Turisme i Vivéncies (Torreblanca).

Cal assenyalar la importància d'assistir a aquesta fira, ja que el turista català representa un 12,4% del turisme nacional cap a Castelló.