Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

La Diputació de Castelló guarda un minut de silenci en record de les víctimes de l’enfonsament de Peníscola

La Diputació de Castelló guarda un minut de silenci en record de les víctimes de l’enfonsament de Peníscola
27 d'Agost de 2021

La presidenta en funcions, Patricia Puerta, posa la institució a disposició de la Generalitat i l’Ajuntament per al reallotjament de les persones afectades

La Diputació de Castelló ha parat a migdia durant un minut per a recordar les dues víctimes de l’enfonsament, dimecres passat, d’un bloc d’apartaments a Peníscola. La presidenta en funcions, Patricia Puerta, ha encapçalat la representació de la Diputació a les portes del Palau Provincial, a la que s’han sumat els portaveus dels grups de l’oposició i personal de la institució.

Puerta ha transmés en nom de la Diputació el més sentit condol als familiars de les dues persones que han perdut la vida en l’accident. Com va fer ahir, la vicepresidenta s’ha tornat a posar a disposició de la Generalitat i l’Ajuntament de Peníscola per a cooperar en el reallotjament de les persones que han perdut la seua llar amb l’ensorrament.

La presidenta en funcions ha agraït l’esforç de tot l’equip de rescat, liderat per efectius del Consorci Provincial de Bombers, «que durant més de 24 hores no han parat de treballar per a rescatar les persones atrapades sota les runes».

A la mateixa hora, la diputada del Baix Maestrat Ruth Sanz ha participat en el minut de silenci convocat a Peníscola pel consistori local.