Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

La Diputació de Castelló penja la foto de l'expresident Javier Moliner a la sala de comissions del Palau Provincial

La Diputació de Castelló penja la foto de l'expresident Javier Moliner a la sala de comissions del Palau Provincial
18 de Novembre de 2021

La sala de comissions del Palau Provincial de Castelló compta des d'ahir dimecres amb la fotografia de l'expresident Javier Moliner (2011-2019), amb el que es compleix així amb la tradició de comptar amb la imatge de tots els presidents de la institució castellonenca.

L'actual president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha acompanyat Javier Moliner en un acte informal a la sala de comissions, on ha quedat instal·lat el retrat fotogràfic, realitzat per Javier Vilar. Prèviament, Martí i Moliner han mantingut una xicoteta trobada en el despatx presidencial, on han posat en valor la importància del diàleg i consens polític per a tirar avant “els projectes que ens demanda la societat, que ens exigeix amb raó que la política estiga a l'altura de les circumstàncies”, ha assenyalat José Martí.

Martí i Moliner, acompanyats també pel portaveu del grup popular, Vicent Sales, han repassat també anècdotes personals, entre les quals destaca el fet que José Martí fora professor de filosofia de Javier Moliner en la seua època estudiantil.