La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

La Diputació de Castelló ajorna a juliol la celebració del Certamen Provincial de Bandes de Música

La Diputació de Castelló ajorna a juliol la celebració del Certamen Provincial de Bandes de Música
13 de Març de 2020

La diputada de Cultura, Ruth Sanz, ha consensuat el canvi amb totes les entitats participants

La Diputació de Castelló ha decidit ajornar a juliol el XLIII Certamen Provincial de Bandes de Música atenent l’estat d’excepcionalitat que viu Espanya arran la crisi sanitària del COVID-19. La diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, ha reunit aquest matí a les bandes participants i a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana per a acordar conjuntament l’aplaçament d’aquesta edició com a mesura per a retindre l’expansió del coronavirus i seguint les directrius de les autoritats que desaconsellen la celebració d’esdeveniments multitudinaris.

Així doncs, l’històric certamen de bandes no es portarà a terme en els dies i lloc marcats inicialment, el 25 i 26 d’abril al Paranimf de la Universitat Jaume I. En la trobada entre els representants dels col·lectius i la Diputació s’ha acordat tancar les dates dels 4 i 5 de juliol per a la celebració del concurs musical. Segons ha confirmat Sanz, aquest no serà l’únic canvi, ja que es traslladarà l’esdeveniment a l’Auditori de Castelló.

Sanz ha destacat l’ambient de cordialitat i l’esperit de cooperació de totes les agrupacions participants i ha dit «que ara més que mai, en els moments més difícils hem d’anar tots a una».

En l’edició XLIII del Certamen Provincial de Bandes de Música participaran el Centre Instructiu d’Art i Cultura (CIAC) de la Vall d’Uixó, l’Agrupació Musical Artística Santa Cecília de la Vilavella, la Banda de Música Font d’en Segures de Benassal, la Unió Musical Lira Borriolenca de Borriol i la Unión Artística Musical de Navajas.