La Diputació de Castelló acosta l'alimentació saludable a l'alumnat de Penyeta Roja i les seues famílies

La Diputació de Castelló acosta l'alimentació saludable a l'alumnat de Penyeta Roja i les seues famílies
11 de Novembre de 2021

La vicepresidenta de la institució provincial, Patricia Puerta, ha destacat la importància de donar a conéixer de primera mà “les millors recomanacions per a seguir un estil de vida saludable”

La vicepresidenta de la Diputació de Castelló i titular de l'àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, ha acudit als diferents col·loquis d'alimentació saludable organitzats per la institució provincial per a inculcar entre els xiquets i xiquetes del Centre Integrat de Tecnificació Esportiva de Penyeta Roja i els seus familiars una educació alimentosa completa, concorde a un estil de vida saludable.

Puerta ha visitat al matí el gimnàs de Penyeta Roja, on el nutricionista Johnny Oncina ha impartit el primer d'aquests col·loquis destinat a l'alumnat del centre socioeducatiu. La vicepresidenta ha destacat l'important suport que ha rebut aquesta iniciativa alimentosa, ja que, en les seues pròpies paraules, ‘’l'alumnat s'ha compromés amb aquesta xarrada, acudint al gimnàs i coneixent de primera mà les pautes i recomanacions a seguir per a mantindre un estil de vida saludable’’.

La següent xarrada s'ha produït a la vesprada en el palau provincial de la Diputació, col·loqui al qual Puerta ha assistit juntament amb familiars de l'alumnat de Penyeta Roja. D'aquesta manera, han pogut gaudir del discurs realitzat per Juan Llorca, xef amb més de 25 anys de professió a nivell nacional i internacional, coautor dels llibres ‘Sense dents i a bocades’; ‘En boca de tots’ i ‘Llet amb galetes’. També és el creador del moviment #PorUnaEscuelaBienNutrida i ambaixador de Projecte Junts, associació que lluita contra el càncer infantil.

Puerta ha agraït a tots dos conferenciants la seua disponibilitat i ha valorat positivament aquestes jornades, ja que ‘’l'alumnat i molts familiars han pogut reflexionar i conéixer més de prop la importància que té la correcta alimentació en els més joves’’.