Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

La Diputació cedeix l’Espai Cultural les Aules al talent jove amb l’exposició de gravats de Lucía Moya

La Diputació cedeix l’Espai Cultural les Aules al talent jove amb l’exposició de gravats de Lucía Moya
29 d'Octubre de 2020

La diputada de Cultura, Ruth Sanz, destaca la importància de donar oportunitats a les noves generacions per a mostrar el seu art

La Diputació de Castelló ofereix a partir de hui a l’Espai Cultural Obert les Aules un tast del que serà la setena edició de la fira d’art contemporani de Castelló MARTE. Ho fa amb l’exposició ‘Parts d’un fragment’, la primera en solitari de l’artista castellonenca Lucía Moya, la qual ha estat inaugurada aquesta mateix matí per la pròpia Moya i la diputada de Cultura, Ruth Sanz. En ella s’exposen un seguit de gravats estampats en paper i en tela que mostren la seua evolució en l’àmbit artístic des que va començar anys enrere.

Sanz ha destacat “la importància de cedir espais públics per a donar a conéixer l’art i el talent de les nostres noves generacions, donant-los així el suport perquè continuen fent el que més els agrada i que puguen fer de l’art el seu projecte de vida“.

Així mateix, la diputada ha felicitat a Moya i li ha aventurat “un futur molt prometedor”, que va començar ara fa tres anys amb el guardó MARTE a la millor artista de Castelló. “Esperàvem la teua exposició i, per fi, ja és una realitat”, ha confessat Ruth Sanz, qui ha convidat la ciutadania a apropar-se al centre per a gaudir d’aquesta proposta que convida a l’anàlisi i la reflexió. Una vegada més ha reiterat una vegada més que el consum de cultura és totalment segur.

L’exposició podrà ser visitada en l’horari habitual d’obertura del ECO les Aules durant els pròxims dies. Seguidament, les obres es traslladaran a l’Auditori de Castelló amb motiu del començament de MARTE, que s’estendrà del dijous 5 de novembre fins al diumenge de la mateixa setmana. Cal destacar que enguany hi participaran 15 destacades galeries d’art emergent de tot l’Estat. Com tots els anys, la fira comptarà amb el patrocini de la Diputació Provincial.