La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

La Diputació camina cap al 8M amb una representació pictòrica en directe del moviment feminista

La Diputació camina cap al 8M amb una representació pictòrica en directe del moviment feminista
3 de Març de 2020

L’artista borrianenca Angie Vera ha portat aquest matí el seu taller de pintura a la plaça de les Aules de Castelló amb una ‘performance’ en directe que ha consistit en la realització d’un fragment de la seua obra mural ‘La Via Invisible’, que representa els moviments feministes per a aconseguir la igualtat real al llarg dels temps. El president de la Diputació, José Martí, i la vicepresidenta i diputada d’Igualtat, Patricia Puerta, així com diferents membres de l’equip de govern, han sigut espectadors d’aquesta activitat, que també ha tingut la seua part didàctica amb la interacció amb el públic passant. Per a Puerta «és molt important visibilitzar la lluita històrica de les dones i hui crec que ho hem aconseguit d’una manera diferent i molt simbòlica, a través de l’art reivindicatiu d’una dona, jove i de la província de Castelló».

Abans del 8M, la Diputació portarà a terme una altra activitat de la programació dissenyada per a commemorar el Dia Internacional de les Dones. Serà el dijous 5 de març amb la presentació, a les 18.30 hores, al Centre Cultural les Aules, del llibre ‘El feminismo en 35 #’, de les autores Sonia Reverter i María Medina.